Trillingsdempers voor het ontkoppelen van apparaten

Wat het is en doet
Onze universele trillingsdempers kunt u gebruiken voor het trillingsvrij opstellen van huishoudelijke apparaten, zoals uw wasmachine, droger, koelkast, computerbehuizing, audio componenten, airconditioning en WTW units. De dempers zijn gemaakt van Regufoam, een hoogwaardig materiaal dat ook wordt gebruikt voor het ontkoppelen van tram- en spoorlijnen!

Welke dempers zijn er en waar zijn deze voor geschikt?
In ons assortiment vindt u de volgende dempers voor diverse toepassingen voor in- en om het huis.

  • Audiodempers: Ronde trillingisolerende dempertjes voor het ontkoppelen van kleine apparaten en machines zoals; (mobiele)airco, computerkasten, gameconsole, zwembadpomp, maar bij uitstek audio apparatuur zoals; draaitafel, cd-speler, luidspekers en subwoofer.
  • Unidemper Basic: Vierkante trillingisolerende pads voor het ontkoppelen van o.a. wasmachine, wasdroger, airconditioning, WTW-unit, pompen en compressors.
  • Unidemper Plus: Voor dezelfde toepassing als de Basic met als verschil dat u hier geen dragende plaat hoeft te plaatsen tussen de dempers en het apparaat of machine.
  • Pianodempers: Voor het resonantievrij opstellen van piano of vleugel (tot 350 Kg).

Meer informatie over piano's en vleugels op onze Tipspagina.

Heeft u een industriële toepassing waar zware machines een geluidsprobleem vormen dan neemt u beter eerst contact met ons op. Wij hebben dan details nodig zoals het gewicht, afmeting en het toerental van de machine(s) of apparatuur.

Hieronder vindt u de beschikbare producten voor het ontkoppelen van apparaten en machines.

Filteren
Filteren

Industriële toepassingen voor het ontkoppelen van machines en apparaten
Heeft u een industriële toepassing waar zware machines een geluidsprobleem vormen dan neemt u beter eerst Contact met ons op. Wij hebben dan details nodig zoals het gewicht, afmeting en het toerental van de machine(s) of apparatuur.