Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende deuren Geluidsisolerende deuren
De toegangsdeur van een ruimte zoals een geluidsstudio of een behandelkamer moet vaak aan bepaalde eisen voldoen. De isolatiewaarde is hier de belangrijkste eis. Om aan deze eis te voldoen moet een deur over voldoende massa en een goede afsluiting beschikken. Deze eigenschappen vindt u terug in onze complete deurensets.

De houten deurset
De geluidsisolerende MH42 deur is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een zelfbouw of bouwkundige geluidsstudio. Enkele voorbeelden waar u de MH Deur nog meer kunt toepassen zijn ruimten zoals; slaapkamers, voordeur van uw appartement of flat, wacht- en behandelruimten en facilitaire ruimten zoals de machinekamer van de liftinstallatie, CV -en pompruimte.

De MH42 deur heeft een solide gelamineerd houten deurblad met een witte HPL afwerking en een inbouwvaldorpel. De deur is voorzien van twee heavy duty scharnieren en is geschikt om binnen toegepast te worden. Een set bestaat uit een stalen 100 mm kozijn voorzien van een primer (zelf af te lakken), deurrubber, montagemiddelen en een vloerprofiel, zodat de ingebouwde valdorpel de deur goed afsluit.

De stalen deurset
De SD47 Studiodeur is gemaakt van electrolytisch verzinkt staal, voor een lange levensduur, en voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal. Deze deur is in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd voor toepassingen waar een hoge isolatiewaarde vereist is. Ook de SD47 deuren zijn en links- als rechtsdraaiend leverbaar.

SD47 deuren zijn geschikt voor praktisch iedere binnentoepassing zoals; geluidsstudio, slaapkamer, behandel- en wachtkamer. De deur is voorzien van een dubbele valdorpel voor een perfecte afsluiting. Deze set bestaat uit stalen kozijn (deur is al gemonteerd), drie zware zelfsmerende scharnieren, krukgarnituur met euro-cilinder slot en drie sleutels. (zie productfoto's). Deur en kozijn zijn voorzien van een primer en zelf af te lakken.

Zelf deuren isoleren
Past een compleet geluidsisolerende deurset niet in het budget? Op onze tipspagina vindt u het Stappenplan Deurisolatie, een prima oplossing als alternatief op een nieuwe deur.


Hieronder vindt u ons aanbod standaard deuren


Filteren
 1. Geluidsisolerende deur
  Geluidsisolerende deur
  Waardering:
  95%
  • Gelamineerd houten deurblad
  • Inclusief 100 mm stalen kozijn
  • Isolatiewaarde: 42 dB

  Vanaf € 1.855,70

  (incl. btw)
 2. Voorzien van degelijk deurbeslag, incl. 3 sleutels
  Geluidsisolerende deur
  • Stalen deur inclusief kozijn
  • Geluidsisolerende deur
  • Voor iedere binnentoepassing

  Vanaf € 2.299,00

  (incl. btw)
Filteren

Meer oplossingen voor Studio & Hifi
Op de Studio & Hifi pagina vindt u meer toepassingen voor in de geluidsstudio, homestudio, thuisbioscoop en luisterkamer zoals; ruimte akoestiek, wand, vloer- en plafondisolatie.