Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende deuren Geluidsisolerende deuren
De toegangsdeur van een ruimte zoals een studio of een behandelkamer moet vaak aan bepaalde eisen voldoen. De isolatiewaarde is hier de belangrijkste eis. Om aan deze eis te voldoen moet een deur over voldoende massa en een goede afsluiting beschikken. Deze eigenschappen vindt u terug in onze complete deurensets.

De houten deurset
De geluidsisolerende MH42 deur is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een zelfbouw of bouwkundige geluidsstudio. Enkele voorbeelden waar u de MH Deur nog meer kunt toepassen zijn ruimten zoals; slaapkamers, voordeur van uw appartement of flat, wacht- en behandelruimten en facilitaire ruimten zoals de machinekamer van de liftinstallatie, CV -en pompruimte.

Dit type deur heeft een solide gelamineerd houten deurblad en is voorzien van een inbouwvaldorpel. De deur is voorzien van twee heavyduty projectscharnieren en is geschikt om binnen toegepast te worden. Een set bestaat uit een stalen 100 mm kozijn, deurrubber, montagemiddelen en een vloerprofiel, zodat de ingebouwde valdorpel de deur goed afsluit.

De stalen deurset
De SD47 Studiodeur is gemaakt van electrolytisch verzinkt staal, voor een lange levensduur, en voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal. Deze deur is in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd voor toepassingen waar een hoge geluidsisolatie, Rw-waarde (geluidwering): 47 dB(A), gewenst is. De SD47 deuren kunnen zowel links- als rechtsdraaiend worden uitgevoerd.

De stalen SD47 deur is geschikt voor praktisch iedere binnentoepassing zoals; geluidsstudio, slaapkamer, behandel- en wachtkamer en (binnen)voordeur. De deur is voorzien van een dubbele valdorpel voor een perfecte afsluiting. Deze set bestaat uit stalen kozijn (deur is al gemonteerd), drie zware scharnieren, krukgarnituur met euro-cilinder slot en drie sleutels. (zie productfoto's).

Let op!
Zowel beide deuren als de kozijnen worden in ruwbouwstaat geleverd. Dit betekent dat u de deur en het kozijn zelf dient af te werken.

Zelf deuren isoleren
Past een compleet geluidsisolerende deurset niet in het budget? Op onze tipspagina vindt u het Stappenplan Deurisolatie, een prima oplossing als alternatief op een nieuwe deur.

Hieronder vindt u ons aanbod standaard deuren


Filteren
 1. Geluidsisolerende deur | Hout (type MH42)
  Geluidsisolerende deur | Hout (type MH42)
  • Complete deurset met kozijn
  • Ingebouwde valdorpel
  • Isolatiewaarde: 42 dB(a)

  € 1.401,64

  (incl. btw)
 2. Geluidsisolerende deur | Staal (type SD47)
  Geluidsisolerende deur | Staal (type SD47)
  • Complete deurset
  • Vijf jaar garantie 
  • Isolatiewaarde: 47 dB(a)!

  € 1.829,75

  (incl. btw)
Filteren

Maatwerk deuren
Heeft u meerdere deuren nodig die aan de hoogste eisen moeten voldoen? Neemt u dan contact op met een van onze specialisten van Merford Special Doors (alleen bedrijfsmatig en op projectbasis).