Studiobricks

Geluidsstudio’s van  Studiobricks zijn geluidsarme ruimten die u zelf kunt opbouwen zonder dat u daar al teveel technische kennis voor nodig heeft. De standaard studio’s op de webshop worden als een complete set geleverd met o.a. een ventilatie unit, absorptiepanelen, tapijt en een kabeldoorvoer. Naast de standaard studio’s kunnen wij ook een offerte verzorgen voor een groot aantal afmetingen tot maximaal 9 bij 5 meter.
 
Studiobricks studio’s zijn niet alleen geschikt voor muzikanten, producers of Dj’s, maar zijn ook zeer geschikt als studeer, werk- of slaapkamer of als een kantoor in rumoerige ruimten zoals een productie- of fabriekshal.  
   
De studio’s kunnen worden geleverd in twee verschillende wand constructies, een dubbel- en een driedubbel wandsysteem, de zogenoemde Double en Triple Wall varianten. Voor muzikanten die vooral luchtgeluid produceren, zoals trompet, saxofoon of gitaar, zal de Double Wall variant voldoende isolatiewaarde bieden. Bands en drummers zullen beter af zijn met de Triple Wall.  
Op de tipspagina “Alles over Studiobricks” vindt u een uitgebreid verslag van dit merk.

 

Filteren
 1. Studiobricks | One
  Studiobricks Double Wall
  Complete geluidsstudio
  Waardering:
  98%
  • Compleet studio pakket
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Voor verschillende toepassingen

  Vanaf € 9.156,14

  (incl. btw)
Filteren