Studio & HiFi

Oplossingen voor luisterruimte, thuisbioscoop en studio akoestiek
Zowel voor de professional als voor de gepassioneerde muziekliefhebber bieden wij passende oplossingen voor geluid in en rond studio’s, luisterkamers en thuisbioscopen. Wenst u een studio te isoleren? Bent u op zoek naar een high end geluidsbeleving? Of veroorzaakt uw muziek overlast voor de buren? Wij hebben voor alles de gepaste materialen. Met onze 40 jaar ervaring bieden wij u bovendien advies op maat.

Hieronder ziet u een doorsnee studio met daarin alle verschillende oplossingen. Selecteer uw toepassing en ontdek ons uitgebreide gamma.

Ontdek hier alle oplossingen voor de geluidsisolatie van uw studio.

Filteren
Toepassing
Selectie verfijnen
Filteren
Filteren

Oplossingen voor luisterruimte, thuisbioscoop en studio akoestiek
De akoestiek in een luisterruimte, geluidsstudio of thuisbioscoop verbeteren is vaak een complexe oefening. Want u wil natuurlijk dat het mooie geluid van uw hoogwaardige geluidsinstallatie ten volle tot zijn recht komt. Gelukkig kunnen wij terugvallen op ruim 40 jaar ervaring in akoestiek. En die ervaring delen wij graag met u.

Voor wie op zoek is naar oplossingen om het geluid in een ruimte te optimaliseren, hebben wij een ruim assortiment aan wandpanelen, bass traps en plafondeilanden. Ieder product heeft zijn specifieke toepassingen en uitstraling. Ze zijn niet enkel een streling voor het oor maar ook voor het oog.

Klinkt uw ruimte perfect maar is het minder aangenaam vertoeven omdat het er snel warm of benauwd wordt? Onze stille ventilatie-units zorgen voor voldoende heerlijk gezuiverde lucht. Zo kan u opnieuw ontspannen adem halen.

Is muziek uw passie maar niet die van uw omgeving?
Gun uw buren en huisgenoten opnieuw rust dankzij de juiste isolatiematerialen. Uw repetitie- of oefenruimte isoleren zorgt ervoor dat u naar hartelust kan musiceren zonder hinderlijke geluidsoverlast voor uw buren. Een geluidsisolerende deur of een ontkoppelde voorzetwand of -plafond kan wonderen doen en zorgt ervoor dat muziek overlast definitief verleden tijd is. Uw omgeving zal u dankbaar zijn.

Zelf een geluidsdichte studio bouwen?
Een geluidsstudio bouwen of een muziekkamer isoleren lijkt een hele klus. Vraagt u zich ook af hoe u een geluidsdichte studio maakt? Met het juiste advies helpen wij u graag op weg. Lees alles over studio geluidsisolatie op onze tipspagina. Of bekijk hier de ervaring van één van onze klanten. 
Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Meer studio oplossingen:
Hoe maak ik een ruimte geluidsdicht?
Complete geluidsstudio’s en cabines
Verminderen van pianogeluid
Ontkoppelen van luidspreker en subwoofer
Drumkamer isoleren

Bouwkundige geluidsisolatie
Meer oplossingen en producten voor het isoleren van bijvoorbeeld een studio, woning, oefenruimte of luisterkamer vindt u op de pagina bouwkundige geluidsisolatie.