Complete geluidsstudio's

Perfecte geluidsisolatie en akoestiek met de Studiobricks geluidsstudio
Een geluidsstudio is één van de beste manieren om muziekgeluid te isoleren. Een geluidsstudio, ook wel cabine genoemd, is speciaal ontwikkeld om muziekgeluid te isoleren (binnen of buiten een ruimte te houden). In een woning met een dubbelsteensmuur en betonnen vloer zal het geluidsniveau bij de buren veelal tot fluisterniveau worden gereduceerd. Ook in combinatie met een houten vloer en dunne muren wordt een goede isolatie bereikt. 

De voordelen van een Studiobricks geluidsstudio:

  • Compleet! 
    Een Studiobricks pakket is voorzien van akoestische panelen, tapijt, verlichting, stroomvoorziening en akoestische ventilatie-unit.
  • Bewezen resultaten! 
    Een Studiobricks studio is vooraf uit te proberen zodat u weet wat u kunt verwachten. De isolatiewaarden van de studio's zijn gemeten volgens de NEN717-1 norm.
  • Verplaatsbaar! 
    Een Studiobricks studio is verplaats- en verhuisbaar. Staat de studio toch niet op de juiste plaats of gaat u verhuizen? De studio is eenvoudig de verplaatsen.

Nieuwsgierig geworden?
In onze Showroom kunnen wij u de Studiobricks One Plus demonstreren. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze Showroom.

Wilt u een Offerte voor een grotere studio? Wij horen graag van u!

Hieronder vindt u een kleine selectie van de Studiobricks geluidsstudio's

Filteren
Filteren

Geluidsstudio's van Studiobricks
Wilt u meer weten over de geluidsstudio's van Studiobricks en de mogelijkheden? Kijkt u dan op onze tipspagina 'Alles over Studiobricks geluidsstudio's'  of maak een afspraak voor de showroom.