Trillingdempers voor scheidingswanden

Trillingsdempers en isolatie voor zwevende wanden
Met de MS-Dempers kunt u zelf gemaakte of Metalstud voorzetwanden horizontaal trillingsvrij opstellen. Een MS-Dempers bestaat twee uit montagebeugels verbonden door een groen trillingsdempertje. Met Metalstud Dempers kunt u een variabele wanddiepte maken van 80 tot ±180 mm diep (hoe dieper de spouw des te beter). 

Het maken van een zwevende wand
Een voorzetwand maakt u van een houten frame dat rondom wordt voorzien van Regufoam Strips voor verticale en horizontale ontkoppeling. Deze trillingsisolerende strips zorgen ervoor dat de wand geen starre verbinding kan maken met de bestaande constructie, met als resultaat een zwevende en dus geluidsisolerende wand. De wand kunt u het best afwerken (of afsluiten) met een sandwich plaatmateriaal, bijvoorbeeld twee gipsplaten met daartussen Isomat KE14, of een kant en klaar product zoals Merfoplex. De holle ruimte achter deze platen, de spouw, vult u met Akoestiwol

Hieronder vindt u de trillingsisolatie voor het ontkoppelen van wanden.

Filteren
Filteren

Bouwkundige geluidsisolatie
Meer  oplossingen voor het isoleren van studio's, kantoren, woningen en ook machine's vindt u op Bouwkundige Geluidsisolatie.