Terug naar overzicht

Studiobricks Triple Wall

Complete geluidsstudio

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Op zoek naar een complete geluidsstudio? Eén die u zelf gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten? Een studio die verhuisbaar is en meer isoleert dan andere geluidsstudio's? Dan is een Studiobricks Triple Wall precies wat u zoekt! Met een Studiobricks haalt u in één keer een professionele geluidsstudio in huis. Dankzij het handige blokkensysteem (waar de naam van is afgeleid) zet u binnen korte tijd een 3-dubbelwandige studio op. U heeft vrijwel geen gereedschap nodig. De studio wordt geleverd met een geluidsisolerende deur, LED verlichting, doorvoerbekabeling, absorptiepanelen, 4 bass traps en een Aeropac akoestische ventilatie unit.

Lees meer
Naam Art.nr. Prijs incl. btw Voorraad Aantal
Studiobricks Triple Wall | 180 x 180 K1285
€ 22.218,87
(p. st.)
0 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Studiobricks Triple Wall: De professionele geluidsstudio voor iedereen
Heeft u altijd al zelf uw eigen geluidsstudio willen bouwen? Maak dan kennis met een revolutionaire manier voor het bouwen van een studio: Studiobricks. Deze geluidsstudio bestaat uit modulaire onderdelen van het type 'Triple Wall'. De geluidsstudio's van Studiobricks kunt u zelf opbouwen tot een 3-dubbelwandig, volwaardige oefenruimte, opnameruimte, vocalbooth of drumcabine. Na de montage dit complete pakket kunt u direct aan de slag!

Voor wie is de Studiobricks Triple Wall geschikt?
Dit type Studiobricks, de Triple Wall met extra dikke wanden, is vooral geschikt voor muzikanten die net wat meer (laag)geluid produceren dan een blokfluit. Het Triple Wall principe zorgt voor een nóg hogere isolatiewaarde dan het Studiobricks Double Wall type. Zeker voor opname studio's is het wenselijk om het maximale uit een geluidsstudio te halen. Om deze studio op te kunnen bouwen dient uw ruimte tenminste 245 cm hoog te zijn.

Uitleg van het Studiobricks-systeem
Studiobricks kunt u het beste vergelijken met de bouwstenen van Lego. Het systeem is namelijk niet veel complexer dan dat. De Studiobricks bouwstenen hebben een mes-en groefverbinding, waardoor ze strak op en in elkaar passen, geluidslekken zijn zo niet mogelijk. Iedere bouwsteen stapelt u eenvoudig op zonder dat u lijm, schroeven of gereedschap nodig heeft. De volledige omschrijving en het verschil tussen de diverse Studiobricks typen leest op onze Studiobricks tipspagina. Op deze pagina vindt u ook een filmpje waarin u de montage van een studio ziet. 

Wat zijn de eigenschappen?

 • Buitenafmeting: (b)198 x (d)198 x (h)229 cm.
 • Binnenafmeting: (b)176 x (d)176 x (h)208 cm.
 • Isolatiewaarden: 44,7 dB(a) (NF S31-057 (ISO 717-1). 
 • Eenvoudig zelf te monteren.
 • Kleur binnen en buiten: wit.
 • Deurtype: studiodeur met groot raam (zonder raam op aanvraag).

Wat kan ik verwachten van een Studiobricks Pro pakket?

 • Studiobricks geluidsstudio, verpakt in een stevige kist op pallet.
 • Aeropac akoestische ventilatie unit.
 • LED-verlichting (balk van 120 cm).
 • Akoestische kabeldoorvoer.
 • 3-weg verlengkabel.
 • 6 Vicoustic absorptiepanelen. 
 • 4 Vicoustic Bass Traps.
 • Vloertapijt, kleur grijs.

Maatwerk
Er zijn er legio mogelijkheden zoals extra ramen, deuren en kleuren. Ook qua afmetingen zijn er talloze mogelijkheden met als grootste maat 9 x 5 meter. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat of om de flyer te ontvangen. 

Showroom
Wilt u de Studiobricks graag komen bezichtigen? U bent van harte welkom in onze Winkel/Showroom

Levertijd en voorwaarden
Iedere Studiobricks wordt op bestelling geproduceerd en vanuit de fabriek  naar u verstuurdDe verzendkosten van Studiobricks zijn bij de prijs inbegrepen. De levertijd van dit product is 10 à 12 weken. 

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Studiobricks Triple Wall
Uw waardering