Terug naar overzicht

Sonair Doorvoerbuis

DV100

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

De Doorvoerbuis DV100 is bedoeld om een Sonair muurrooster (buiten) met een Sonair ventilatie unit (binnen) te verbinden. De buis voorkomt het aanzuigen van valse lucht uit de spouwmuur.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Doorvoerbuis | Ø 100mm K0300 500 x 100 x 1.5 Wit
€ 22,49
(p. st.)
19 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en wat het doet
De Doorvoerbuis DV100 is bedoeld om het Sonair Muurrooster (buiten) met een Sonair ventilatie unit (binnen) te verbinden (de buis mag de ventilatie unit niet raken). De doorvoerbuis is alleen nodig in het geval van een doorvoer door een spouwmuur zodat de ventilatie unit geen 'valse lucht' uit de spouw kan aanvoeren. Ook voorkomt het ongedierte uit de spouwmuur.

In een situatie waar lucht wordt aangevoerd door een massieve of enkelsteens muur is een Doorvoerbuis niet perse nodig. Zorg hier voor een mooi rond en gladde opening in de muur. 

Wat zijn de eigenschappen

  • Kleur buis: Wit.
  • Afmetingen: 500 x 100 x 1.5 mm.
  • Geschikt in combinatie met de Sonair A+ en F+.
Specifications
Meer informatie
Lengte 500mm
Breedte 100mm

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonair Doorvoerbuis
Uw waardering