Terug naar overzicht

Akotherm Facet

Geluidsabsorptie plaat met facetrand

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
100% of 100

Akotherm Facet is een geluidsabsorberend polyesterwol paneel met uitstekende absorptiewaarden en brandveiligheid. Het product is duurzaam en veelzijdig toepasbaar in bijvoorbeeld een muziekoefenruimte, buurthuis, sportkantine, studio en utiliteitsbouw. Akotherm Facet heeft een zichtzijde met een lichte textuur en is rondom voorzien van een schuine facetrand.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0947 600 x 600 x 40 Wit
€ 20,57
(p. st.)
242 st.
K0949 1200 x 600 x 40 Wit
€ 37,30
(p. st.)
207 st.
K0948 1200 x 600 x 40 Zwart
€ 41,02
(p. st.)
60 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Hoeveel heb ik nodig om de akoestiek te verbeteren?
Een dekking vanaf 30% van het vloeroppervlak zal voor een merkbaar verschil zorgen. Dit betekent dat in een ruimte met 100 m² vloeroppervlak tenminste 30 m² aan absorptievlak aanwezig moet zijn. Dergelijke vlakken kunnen bestaan uit gordijnen en tapijt, aangevuld met absorptiepanelen, die aan de wand(en) of het plafond worden gemonteerd. De complete uitleg over het verbeteren van de akoestiek vindt u op de tipspagina "Last van nagalm?".

Wat het is en doet
Akotherm Facet is een absorptiepaneel gemaakt van geluidsabsorberend polyesterwol met een hoge densiteit en een lichte golf textuur aan de zichtzijde. Het paneel is rondom voorzien van een decoratieve facetrand van 45° (vanaf basishoogte). Akotherm Facet vermindert vervelende geluidsreflecties en nagalm in het midden- en hoogfrequente gebied. Het verbetert de ruimte-akoestiek door de holle klank weg te nemen.

Waar toe te passen
Akotherm is toe te passen aan plafonds en wanden in een ruimte met galm, zoals een studio, luisterkamer, kantoor, kantine of woonkamer. De facetrand rondom geeft het product een fraaie look & feel.

Wat zijn de eigenschappen?

 • Geluidsabsorberend
 • Decoratieve, afgeschuinde kanten
 • Brandcertificering*: EN 13501-1: 2002 brandklasse B, rookgetal s2, drupgetal d 0.
 • Afmetingen: 1200 x 600 mm en 600 x 600 mm, dikte 40 mm.

Montagetips
Gebruik Stauf Extreme Tack voor het bevestigen van Akothermplaten. Dit product snijdt u gemakkelijk op maat met een Isolatiemes. Smeer de Stauflijm vanuit de hoeken richting het midden en smeer de lijm uit in het midden van het paneel. Bij voldoende lijm blijft het paneel direct aan de ondergrond kleven, stutten of klemmen is niet nodig.

Meer over Akotherm
Op de tipspagina vindt u een uitgebreid artikel over alle Akotherm varianten.

Gratis productmonster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vult u het Contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een productmonster naar u toe.

Disclaimer
Onze producten zijn niet overschilderbaar. Akoestiekwinkel is niet aansprakelijk voor onjuist gebruik van de producten. Mocht u vragen hebben neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Akotherm Facet
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Akotherm Facet

Geluidsabsorptie plaat met facetrand

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!