STP StandartPlast

Ontdreuningsmateriaal dat bekend staat om zijn hoge souplesse en daardoor bijzonder gemakkelijk te verwerken. De butyl rubber basis (i.p.v. bitumen) zorgt voor een onbreekbaar en soepel product, ook bij lage temperaturen.
 
Ontdreuning is het isoleren van resonanties in plaatmateriaal zoals staal, aluminium, kunststof of polyester. Onbehandeld plaatmateriaal resoneert met geluid en trillingen mee door het gebrek aan massa. Als bij aanraking een plaatvlak een holle ‘gongklank’ geeft dan is het aan te raden dit vlak te isoleren met ontdreuningsmatjes, bijvoorbeeld van STP Standartplast of Vibraflex. De meest bekende vorm van ontdreuning vindt u onder de stalengootsteen, dat zwarte plakje voorkomt watergekletter.    
 
Ontdreuningsmateriaal wordt veelal toegepast in voertuigen voor het verminderen van rij- wind, en motorgeluid en het verbeteren van de car audio. Meer over dit merk op onze tipspagina “STP Productlijn”. 

 


Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Merk
 1. StP StandartPlast 1 product
 2. Vibraflex 1 product
 3. Isomat 1 product
 4. Tecnocell 1 product
 5. Acusticell 1 product
 6. Essdee 1 product
Filteren
 1. STP Aero Bomb | Ontdreuning
  STP Aero Bomb | Ontdreuning
  • Ontdreunende isolatie
  • Extra dik en soepel
  • Isoleert o.a. bodemplaat en wielkasten

  € 205,51

  (incl. btw)
Filteren

Voertuig isoleren
Op onze verzamelpagina Voertuig Isolatie vindt u meer informatie over het isoleren van diverse voertuigonderdelen zoals motorkap isolatie, wielkast isolatie en portier isolatie.