Terug naar overzicht

Aandrukroller

Bevestiging ontdreuningsplaten

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Kunststof aandrukroller met een rubber loopvlak om ontdreuningsplaten probleemloos en zonder luchtbellen op een oppervlak te kunnen aanbrengen. Onmisbaar voor onregelmatige oppervlakken!

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
50 mm K0376 Rood
€ 25,19
(p. st.)
5 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Deze aandrukroller is een onmisbaar stukje gereedschap bij het aanbrengen van Vibraflex en StP Standartplast ontdreuningsplaten. Met de roller kunt u een geprofileerde ondergrond uitstekend voorzien van ontdreuningsplaten zodat de werking van deze producten optimaal is. 

Wat zijn de eigenschappen
De aandrukroller heeft een anti-slip handvat en is voorzien van een rubberen loopvlak zodat ontdreuningsplaten niet beschadigen. U kunt producten met deze roller gemakkelijk en strak afwerken en u voorkomt dat er vocht onder het materiaal kan komen. Bovendien voorkomt het pijnlijke vingertoppen! 

Montagetips voor ontdreuning
Wanneer u Vibraflex en STP Standartplast producten verwerkt met behulp van de aandrukroller, voer dan langzaam de druk op om beschadigingen aan de producten te voorkomen. Niet alle producten zijn namelijk even hard.

Zorg voor een vet- en stofvrije ondergrond en verwarm de te verwerken producten tot minimaal kamertemperatuur (of aangegeven zoals op de product- pagina en bladen.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aandrukroller
Uw waardering