Installaties

Geluidshinder tijdens het varen doet afbreuk aan het plezier dat u aan het vaartuig beleefd. Geluid van de installaties van een voertuig kan hier een grote rol in spelen. Maar gelukkig hebben wij daar oplossingen voor! Er zijn 3 oplossingen om installatie geluid in uw vaartuig te verminderen.

  • Geluidsisolatie
    Met geluidsisolatie houdt u installatie geluid buiten uw vaartuig, zodat u minder geluidsoverlast heeft wanneer u aan het varen bent.
  • Geluidsabsorptie
    U kunt het geluidsniveau van uw vaartuig verminderen door het plaatsen van geluidsabsorptie. Op die manier heeft u minder last van geluid binnen in het vaartuig.
  • Ontdreuning
    Trillingen in plaatmateriaal worden gedempt door het toepassen van ontdreuningsmaterialen. Op deze manier wordt het installatie geluid van uw vaartuig gedempt.

Kies hieronder welke oplossing het beste aansluit bij uw probleem, zodat we u verder kunnen verwijzen naar de best passende producten die uw probleem oplossen!


Welk geluidsprobleem wil je aanpakken?

Lees meer over installaties

Een nieuw en stil vaarseizoen

18/04/2018| Categorieen: Tips, Boten & Jachten| 12468

Met de oplossingen van de Akoestiekwinkel genieten van een stil vaarseizoen.

Lees het artikel

Uitleg over het isoleren van schepen en jachten

14/04/2017| Categorieen: Tips, Boten & Jachten| 13481

Geluidsisolatie voor het stiller maken van uw boot, jacht of sloep

Lees het artikel

Referenties

Héél goede ervaring, zowel met behulpzaamheid en producten

Wicher is ontzettend geduldig en behulpzaam. Ik ben al 2 keer lang geweest in de winkel met een hele lange lijst aan vragen en hij heeft altijd de tijd genomen om alles uitgebreid uit te leggen (ik kan hier niet genoeg complimenten over geven). Al mijn vragen via telefoon en Whatsapp worden ook duidelijk beantwoord en volgens mij heb ik al meer vragen gesteld dan 25 gemiddelde klanten bij elkaar. De expertise is hoog maar wat ik ook heb gemerkt is dat er eerlijke advies wordt gegeven en er geen verkooppraatje wordt gemaakt om meer producten te verkopen. Hij geeft bijv. aan wat overbodig is en wat een betere (soms goedkopere) oplossing zou zijn. Verder ben ik erg tevreden met de kwaliteit van de producten. En de levering ging ook snel en goed.
16-05-2022 | Kushan, Herten
Goed uitstekend

Geen problemen afspraken na gekomen
15-05-2022 | Cor Van zijl, Lochem