Boland Party Partners beschikt over een Rotterdamse vestiging waar nieuwe artikelen worden ontworpen. Het plafond van deze ruimte is door Merford in samenwerking met de interieurarchitect voorzien van Flamex Cilinder baffles.

Boland Partystudio

Boland Party Partners beschikt over een Rotterdamse vestiging waar nieuwe artikelen worden ontworpen. Het plafond van deze ruimte is door Merford in samenwerking met de interieurarchitect voorzien van Flamex Cilinder baffles, een esthetische en doeltreffende oplossing. Boland Party Partners beschikt over een Rotterdamse vestiging waar nieuwe artikelen worden ontworpen. Het plafond van deze ruimte is door Merford in samenwerking met de interieurarchitect voorzien van Flamex Cilinder baffles, een esthetische en doeltreffende oplossing.

Boland Partystudio is de Rotterdamse vestiging van Boland Party Partners, een bedrijf in feestartikelen. In Rotterdam beschikt het bedrijf over een studio waar nieuwe artikelen worden ontworpen. Op de begane grond van het monumentale pand aan de Westzeedijk bevinden zich de kantoorruimte en het atelier.

Merford leverde in samenwerking met Mars interieurarchitecten uit Rotterdam een bijzonder akoestisch plafond bestaande uit Flamex cilinder baffles. Het prachtige patroon is door de architect ontworpen en door Merford gecalculeerd. De open kantoortuin is door toevoeging van de baffles een zeer rustige werkplek geworden waar men volop geconcentreerd en in alle rust kan werken, zonder last van teveel nagalm. Het creatieve en inspirerende ontwerp past uitstekend bij de werkzaamheden die hier plaatsvinden.

Vragen? Contact
Heeft u vragen over het onderwerp ruimte akoestiek of de gebruikte producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.