Terug naar overzicht
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Regupol | Trillingisolatie

Isoleren van trillingen

Regupol

Isoleren van trillingen

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
100% of 100

Regupol stroken kunt u toepassen voor het isoleren van trillingen (resonanties) afkomstig van (zware)apparaten en machines zoals een bubbelbad, pomp, compressor, aggregaat of airco. Dit rubbergranulaat product is ook te gebruiken om trillingen te isoleren tussen gevel en straat.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Strip K0198 500 x 50 x 15 Zwart
€ 8,45
(p. st.)
130 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Regupol Strips zijn gemaakt van gerecycled rubber, hetzelfde materiaal als de rubbertegels in een speeltuin. Dit product voorkomt dat een geluidsbron resonanties kan doorgeven aan een fundering of vloer. Door de ontkoppelende werking wordt contactgeluid tegengegaan. Regupol heeft t.o.v. Regufoam en Agglomer een hogere densiteit (hardheid van het product) van 715 kg/m³. Regupol wordt o.a. ook voor het ontkoppelen van tram- en spoorlijnen, machines, pompen en aggregaten gebruikt. Voor lichtere en kleinere bronnen gebruikt u beter Regufoam.

Waar toe te passen?
Regupol is door de hoge densiteit (hardheid van het product) een breed inzetbaar product. U kunt het onder meer gebruiken voor het ontkoppelen (zwevend opstellen) van zware apparaten en machines zoals; pompen, aggregaten, compressoren of airconditioning units. Regupol kan ook onder zware (beton)muren en wanden worden geplaatst bijvoorbeeld bij studiobouw.

Woningen waarvan de gevel in contact staat met de bestrating van de openbare weg zullen resonanties doorkrijgen afkomstig van tramrails of voorbij rijdend verkeer. Regupol Strips tussen de stoeptegels en de gevel van het gebouw voorkomen dit.

Voor (grote) nieuwbouw projecten kan Regupol op rollen worden geleverd. Deze variant is aan één zijde voorzien van een noppenstructuur en is ontwikkeld om te functioneren als fundering voor de afwerkvloer in supermarkten en winkel centra. Informeert u naar de mogelijkheden hiervoor via het contactforumlier.

Wat zijn de eigenschappen?

 • Vochtbestendig
 • Ongevoelig voor schimmels, insecten, bacteriën en rotten
 • Volledig recyclebaar
 • Temperatuurbestendigheid: -20 tot +80 graden Celsius
 • Afmetingen: 500 x 50 x 15 mm, minimale afname 2 stuks.

Montagetips
Regupol is op maat te snijden met een scherp hobbymes en verlijmbaar met Sikaflex Montagekit. Voor een optimale werking raden wij u aan om de druk op de strook Regupol gelijkmatig te verdelen. U zorgt er dan tevens voor dat het geheel stabiel kan rusten.


Gratis productmonster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vult u het Contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een productmonster naar u toe.

Specifications
Meer informatie
Lengte 500mm
Breedte 50mm
Hoogte 15mm
Omschrijving Stuk
Kleur Zwart

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Regupol
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!