Terug naar overzicht

Zincor

Staalplaatjes

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Zincor staalplaatjes worden toegepast in combinatie met Vibradamp A90-P twee-componenten ontdreuningspasta voor het ontdreunen van staal, aluminium of polyester. Afname per 50 stuks (1 m²) of een veelvoud hiervan.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0290 200 x 100 x 1.5 Zincor
€ 2,94
(p. st.)
2520 st.
K1149 200 x 100 x 2 Zincor
€ 3,56
(p. st.)
0 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Zincor staalplaatjes worden in combinatie met Ontdreuningspasta gebruikt om grote en vooral dikke oppervlakten te " sandwich ontdreunen" zodat resonanties, trillingen die geluidsproblemen veroorzaken, minder door deze vlakken kunnen reizen. Dit product is ideaal voor het isoleren van resonanties in schepen en jachten van zowel staal, aluminium als polyester.

Waar toe te passen?
Sandwich ontdreuning wordt veel toegepast in schepen en jachten, denkt u aan; de spiegel, tussenwanden (casco) en de scheepshuid rond de schroef, boegschroef en achterschip. Diverse andere toepassingsgebieden zijn stalen laaddoks, laadkleppen, pompwagens, vuil - en transportcontainers en staalconstructies dikker dan 3 millimeter kunt u met de combinatie Vibradamp A90P en Zincor plaatjes optimaal ontdreunen.

Bestellen
De Zincor plaatjes zijn te bestellen met een minimum afname van 50 stuks, daarna met een veelvoud van 50 stuks (50, 100, 150, 200 enzovoorts). Met één emmertje Vibradamp A90P pasta kunt u ongeveer 150 plaatjes Zincor verwerken, goed voor ongeveer 3 m².

Meer over ontdreuning
Meer informatie en uitleg over ontdreuning vindt u op onze tipspagina "Wat is ontdreuning". 

Specifications
Meer informatie
Lengte 200mm
Breedte 100mm
Omschrijving Set

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zincor
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!