Terug naar overzicht

Sonair Stille Ventilatie | Aanbieding

Luchtreiniger

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
95% of 100

De Sonair akoestische ventilatie unit zorgt voor een permanente en gecontroleerde aanvoer van schone en verse lucht. Deze ventilatie unit beschikt over hoge geluidsisolerende eigenschappen, is bijzonder stil en met de beschikbare filters kunt u stof, fijnstof en pollen prima buiten uw slaapkamer, kantoor of geluidsstudio houden.  

Lees meer
Naam Art.nr. Prijs incl. btw Voorraad Aantal
Sonair 3.0 Stille Ventilatie-unit K1502
€ 555,39 € 726,21
(p. st.)
6 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Wat het is en doet
De Sonair ventilatie unit zorgt voor een permanente en gecontroleerde ventilatie door toevoer van verse, gefilterde buitenlucht (of lucht vanuit een ander vertrek). De unit beschikt over hoge geluidswerende eigenschappen en maakt nauwelijks geluid. Ideaal voor het ventileren van slaapkamers, geluidsstudio’s of werkplek!
 
Een Sonair unit wordt aan de binnenzijde van een buitenmuur geplaatst. Buitenlucht wordt door de stille ventilator via de aanvoerbuis door de gevel of binnenmuur aangevoerd. Vervolgens wordt de lucht via een filter het vertrek ingeblazen, met als resultaat een gezond, comfortabel en geluidsarm binnenklimaat. De hoeveelheid toegevoerde lucht regelt u met een afstandsbediening. Aan de zijkant van het apparaat vindt u een schuif waarmee de unit volledig is af te sluiten, of gedeeltelijk.
 
Akoestische meerwaarde
Sonair 3.0 is geen gewone ventilatie unit, de vormgeving en de bijzonder stille en soepel lopende ventilator zorgt voor een praktisch geruisloze werking. De unit is aan de achterzijde voorzien van een schuimkraag zodat de verbinding met de wand, waar deze aanhangt, minimaal is.

Filters
De Sonair 3.0 wordt geleverd met één G4 filter. Dit filter wordt toegepast onder omstandigheden met een normale stofbelasting. Het filter moet tenminste ieder half jaar worden vervangen (afhankelijk van de omgeving). Indien gewenst kunt u de Sonair voorzien van een fijnstoffilter, het F7 filter, dit filtertype verwijdert 99% van de deeltjes die groter zijn dan 0,00001 m, waaronder stuifmeel, sporen, haren, zand, textieldraden, cementstof, pollen en uitwerpselen van huisstofmijt. Een ideaal filter voor mensen die gevoelig zijn voor fijnstof of last hebben van hooikoorts. De Sonair filters zijn alleen geschikt voor de Sonair 3.0 met afstandsbediening.
Technische specificaties
 • Afmeting: 340 (b) x 445 (h) x 134 (d) mm.
 • Kleur: Wit (RAL 9003). 
 • Materiaal behuizing: Kunststof. 
 • Aansluitspanning 220/240 Volt, 50 - 60 Hz. 
 • Stroomverbruik: 5,5 – 40 Watt (afhankelijk van stand). 
 • Bediening: Afstandsbediening. 
 • Snoer: lengte 1,80 m, wit.
 • Maximale ventilatie-capaciteit: 150 m³/uur.
 • Gewicht: 5 Kg.

 

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonair Stille Ventilatie | Aanbieding
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!