Zaterdag 12 oktober heeft de eerste informatiemiddag van Akoestiekwinkel.nl in samenwerking met Hifi Studio Sowell plaats gevonden. Lees hier meer over deze succesvolle, interessante en leerzame middag.

Terugblik informatiemiddag: Akoestiek ontmoet Hifi

Afgelopen zaterdag 12 oktober heeft de Akoestiekwinkel in samenwerking met Sowell Hifi Studio de eerste infomiddag georganiseerd voor Hifi-enthousiastelingen die graag wat meer willen weten over het verbeteren van de akoestiek in de luister- of woonkamer. Onder het genot van een hapje en een drankje was het deze middag mogelijk om vragen te stellen over alle aspecten van ruimte akoestiek. Daarbij kon men een greep uit het Akoestiekwinkel assortiment bekijken en werden er Hifi demo’s gegeven in de demoruimte van Sowell.

Informatiemiddag: Akoestiek ontmoet Hifi

Demonstratie gegeven door Rowan Cotter, vertegenwoordiger van Dali Hifi. 

 

Oplossingen combineren

Zelfs de beste Hifi apparatuur kan niet naar behoren presteren zonder een goede akoestiek. Vandaar dat de samenwerking tussen de Akoestiekwinkel en Sowell Hifi Studio erg voor de hand liggend is. Tijdens gesprekken met klanten kwam duidelijk naar voren dat bijna iedereen weleens de indruk heeft dat de akoestiek in de luister- of woonkamer wat beter zou kunnen.

De demonstraties gaven een prachtig voorbeeld van hificomponenten in combinatie met akoestische panelen. Dit werd helemaal duidelijk tijdens de demo van de NAD M10 versterker/streamer. Met dit apparaat kan een ruimte op meerdere punten worden ingemeten met behulp van de meegeleverde microfoon. De weergave van vooral lage frequenties kan zo uitstekend worden gedoseerd. Voeg daar wat absorptiepanelen van de Akoestiekwinkel aan toe en iedere ruimte klinkt als een klok!


Nieuwsgierig geworden?

Heeft u deze middag gemist? Houdt u dan onze Facebookpagina in de gaten, er gaat zeker een vervolg komen op deze middag.

Vragen?

Heeft u nog vragen over Hifi producten? Van woensdag tot en met zaterdag kun u terecht bij Sowell Hifi in debinnenstad van Gorinchem. Voor vragen over ruimte akoestiek kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.