Terug naar overzicht

Silendo

Akoestisch deurrooster

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

De Silendo is een akoestisch deurroostertje voorzien van een absorptieschuim voor het stiller af- of aanvoeren van lucht. Het is een fraaie oplossing voor ruimten in uw huis of studio waar stille luchtdoorvoer gewenst is.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0305 425 x 48 Aluminium
€ 67,58
(p. st.)
2 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Dit fraaie aluminium deurrooster is bedoeld als alternatief voor een sleuf onder de deur bij de dorpel. Dit is namelijk een geluidslek dat u beter kunt afsluiten door middel van tochtband of een Valdorpel. Deze roosters zijn voorzien van een absorptieschuim dat hoog-frequent geluid absorbeert. Met het Silendo deurrooster kunt u de deur rondom afsluiten en toch zorgen voor de aan- of afvoer van lucht.

Waar toe te passen
Wanneer u een stille ventilatie set, zoals de Aeropac SN, heeft geïnstalleerd dan is het ook nodig om stil lucht af te voeren. Dit kan door bijvoorbeeld een Aluphon demper in een behuizing te monteren als zijnde een suskast, maar u kunt ook het Silendo Deurrooster toepassen, eventueel i.c.m. met een Valdorpel als er een kier onder de deur is, om zo min mogelijk geluid te lekken.

Het Silendo Akoestisch Deurrooster is toe te passen in deuren met een dikte van 37 tot 43 mm. Dit rooster kan worden gemonteerd in binnendeuren van bijvoorbeeld de CV-ketel ruimte, bijkeuken, slaapkamer, zolderkamer of andere kamers in huis en studio’s waar goede (en stille) luchtdoorstroming gewenst is.

Wat zijn de eigenschappen

  • Kleur: F1 geanodiseerd aluminium (grijze kopschotten). 
  • Afmeting: Inbouwmaat van 425 x 48 mm. 
  • Luchtdoorvoer: De doorstroom (debiet) bedraagt 25,1 m³/uur bij een druk van 2 Pascal. 

Na bevestiging valt het rooster bijna niet op. Het deurrooster heeft een zeer hoge geluidsdemping (Dnew-waarde) van maar liefst 32 dB. 

Specifications
Meer informatie
Lengte 425mm
Hoogte 48mm
Kleur Aluminium

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silendo
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!