Terug naar overzicht

Inno Geluiddempers

Voor ronde luchtkanalen

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
93% of 100

De Inno demper is een goedkoop en eenvoudig zelf te plaatsen product dat geluidsoverlast van ronde luchtkanalen in huis (met name nieuwbouw) sterk terugdringt. Inno dempers absorberen luchtgeluid afkomstig van bijvoorbeeld een WTW unit. De geluiddempers zijn ook te gebruiken voor ronde luchtkanalen in boten.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
RP 80 K0204 80 x 50 Bont
€ 6,98
(p. st.)
32 st.
RP100 K0205 100 x 50 Bont
€ 8,07
(p. st.)
298 st.
RP125 K0206 125 x 50 Bont
€ 9,78
(p. st.)
1473 st.
RP160 K0209 160 x 50 Bont
€ 21,40
(p. st.)
99 st.
RP200 K0210 200 x 50 Bont
€ 32,11
(p. st.)
101 st.
RP250 K0212 250 x 75 Bont
€ 83,91
(p. st.)
54 st.
RP315 K0214 315 x 75 Bont
€ 116,31
(p. st.)
41 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Het absorberen van suizende klanken (luchtgeluid) afkomstig uit ronde ventilatie kanalen.

Minder geschikt voor:
Industriële toepassingen en buitenomgevingen.

Staffel korting

Wat het is en doet
Met Inno dempers absorbeert u storend geluid vanuit ronde luchtkanalen. Zonder montagekosten brengt u in één keer een Inno geluidsdemper in een luchtkanaal aan. De Inno demper is zodanig gemaakt dat hij na zacht aandrukken klemvast in het luchtkanaal zit en niet verschuift.

Door meerdere dempers achter elkaar te plaatsen kan de geluidsreductie verder opgevoerd worden. De Inno dempers hebben daarnaast ook nog een kleine opening die gebruikt kan worden om het drukverschil over de demper te meten. Inno dempers zijn leverbaar in verschillende diameters. 

Waar toe te passen
Inno dempers zijn o.a. toepasbaar als overspraakdemper en als demper voor het (vaak) hinderlijke geluid van ventilatiesystemen, zoals een WTW unit, in woningen (met name recent opgeleverde nieuwbouwwoningen waarin een goede ventilatie verplicht is). Gebruikers kunnen met een kleine investering hun woonomgeving aanzienlijk stiller maken. Inno dempers zijn ook in ronde luchtkanalen van boten te gebruiken om bijvoorbeeld geluid uit de motorruimte naar buiten te dempen. Het product pakt het geluid zo dicht mogelijk bij de bron aan.

Wat zijn de eigenschappen
Inno dempers zijn gemaakt van vlokkenschuim van polyurethaan. De geluidsdemper is aan één zijde voorzien van een stofwerende huid. Het materiaal is vlamdovend volgens EN ISO 11925-2:2002.

Welke afmetingen zijn beschikbaar
De Inno dempers hebben een doorsnede van 80, 100, 125, 160, 200, 250 & 315 mm en een dikte van 50 mm. Inno dempers met een diameter van 250 en 315 mm zijn 80 mm dik. Minimale afname 2 stuks per type.

Montagetips
Door één of meerdere pluggen uit de Inno demper te drukken (of weer terug te stoppen) kan de beste verhouding tussen geluiddemping en luchtstroom worden bepaald. Klik hier voor de Productvideo op Youtube. Het beste resultaat wordt behaald door 2 dempers met een tussen ruimte van +/- 10 cm met alle pluggen verwijderd achter elkaar te plaatsen in het luchtkanaal.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Inno Geluiddempers
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Inno Geluiddempers

Voor ronde luchtkanalen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!