Terug naar overzicht

Stauf Extreme Tack

Pastalijm

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
60% of 100

Stauf Extreme Tack is een pastalijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van akoestische materialen zoals Flamex, Akotherm, Agglomer en diverse schuimproducten op een ondergrond zoals stucwerk, hout en beton. Gemakkelijk verwerkbaar en minimaal geurend.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Koker K0726 Offwhite
€ 20,10
(p. st.)
819 st.
Emmer W0314 Offwhite
€ 36,30
(p. st.)
135 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Stauf Extreme Tack lijm is een pastalijm op waterbasis met een hoge aanvangskleefkracht. Deze oplosmiddelvrije lijm is praktisch geurloos en vrij van schadelijke stoffen. Bij de toepassing van Stauf Extreme Tack moet tenminste één vlak vocht kunnen absorberen, bij twee vochtdichte vlakken zal de lijm niet drogen en zal er geen hechting plaats vinden. 

Waar toe te passen
Stauf Extreme Tack lijm is speciaal bedoeld voor het verlijmen van o.a. Flamex, Akotherm, Soundstone, Isomat KE en Agglomer tegen wanden en plafonds van beton, metselwerk, stucwerk en hout. De pastalijm heeft een hoge aanvangskleefkracht waardoor stempelen niet nodig is.

Wat zijn de eigenschappen?
De pastalijm heeft een hoge aanvangskleefkracht waardoor stempelen (vaak) niet nodig is. Alleen het verlijmen van bijvoorbeeld zware Isomat platen vergt een combinatie met mechanische bevestiging, bijvoorbeeld met schroef en ring. De lijm laat zich het beste verwerken bij kamertemperatuur met een lijmkam of plamuurmes en heeft een maximale draagkracht van 200 kg per m². U dient de lijm vorstvrij te bewaren. De houdbaarheid van de lijm is 12 maanden in ongeopende verpakking.

Inhoud van de verpakking

 • Emmer Stauf Extreme Tack (Art.Nr. W0314) - 3,5 kilogram
 • Kitkoker Stauf Extreme Tack (Art.Nr. K0726) - 450 gram

Wat is het verbruik?

Het verbruik van Stauf Extreme Tack is gebaseerd op gemiddeld verbruik en hangt sterk af van het te verlijmen product en de ondergrond.  Bij twijfel kan het handig zijn wat extra te bestellen zo dat de klus niet stil komt te liggen. Voor het retourneren van lijm gelden strikte voorwaarden.

 • Akotherm
  Het lijm verbruik bij het monteren van Akotherm hangt sterk af van de variant en de ondergrond. Rekent u voor Akotherm Basic D20 (20 kg/m³) op een verbruik van ongeveer 0,5 kg per vierkante meter.  En voor het monteren van Akotherm Basic D40 (40 kg/m³) op een verbruik van max. 1 kg per vierkante meter.  Dit geld ook voor Akotherm GG en Akotherm Facet, beide wegen ook 40 kg/m³.
 • Flamex
  Het lijm verbruik bij het monteren van Flamex ligt voor iedere variant tussen de 0,25 en 0,5 kg per vierkante meter. Met één koker Stauf kunt u ± 3 paneeltjes Flamex Facet (600 x 600 mm) monteren.
 • Isomat KE
  Voor het verlijmen van Isomat KE (aan de jutezijde) ligt het verbruik rond de 0,8 – 1,2 kg per vierkante meter. Isomat onder een hoek of verticaal monteren vereist ook een mechanische montage. 

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stauf Extreme Tack
Uw waardering