Terug naar overzicht

Silent Office

Bureaupaneel

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Het Silent Office Bureaupaneel is voor het verbeteren van de ruimte akoestiek en zorgt tegelijkertijd ook voor meer privacy op uw werkplek. Ruime keuze in kleur, afmeting en montage mogelijkheden. Het Silent Office assortiment omvat verschillende producten om iedere ruimte akoestisch op orde te krijgen zowel op kantoor en thuis maar ook in de studio of op school.

Lees meer
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Wat het is en doet
Dit bureaupaneel is een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek op uw werk- en hobbyplek zoals een (thuis)kantoor, geluidsstudio of atelier. Net als het Afschermpaneel heeft ook dit product aan beide zijden een geluidsabsorberende werking en een naadloze textiel afwerking. Met bureaupanelen schermt u ook de werkplek af voor meer privacy zonder uzelf direct van de ruimte te onttrekken. 

Waar toe te passen
De elementen vormen een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek. Het bureaupaneel vermindert vervelende reflecties op uw werkplek zoals een bureau, studiodesk of werkbank. 

Wat zijn de eigenschappen
Het bureaupaneel beschikt over een zichtbaar gecoat aluminium frame in de kleuren zwart, wit en lichtgrijs metallic. DIt paneel absorbeert aan beide zijden geluid. Het textiel van alle Silent Office producten is te leveren in 14 verschillende kleuren. Het doek van de panelen is geheel naadloos en kan eventueel vervangen worden. Dit textiel is brandveilig volgens de BS EN 1021-1:2006 en BS EN 1021-2:2006 normen. Zie tabblad 'Documentatie' voor het brandrapport.

Montage opties
Silent Office Bureaupanelen kunnen met de volgende montagemethoden geleverd worden:

  • Tafelsteun: Platte voeten, het paneel staat los op de werkplek, geen aanpassingen aan het bureau.
  • Klembeugel: Het paneel wordt onder het bureau vastgeklemd met een beugel en schroef, geen aanpassingen aan het bureau. De maximale dikte van het blad bedraagt 28 mm. 
  • Benchplaat of Schroef: Bij beide methoden wordt het bureaupaneel aan het bureau gemonteerd, het bureau wordt aangepast door schroefgaten(!).

Gratis textiel monster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis textiel monstertje aan. Vult u het contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een textiel monster naar u toe.

Levertijd en voorwaarden
De levertijd van een Silent Office product bedraagt maximaal 3 weken. Producten uit de Silent Office reeks kunnen niet (om)geruild worden. Vraagt u dus textielmonsters aan om de textiel kleur te kunnen zien. U bent ook van harte welkom in de winkel om producten te bekijken.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silent Office
Uw waardering