Terug naar overzicht

Silent Office | Wandpaneel

Print
Like
Aanmelden of maak een account aan om een product aan je favorieten toe te voegen
Share

Het Silent Office assortiment omvat akoestische wand- en plafondpanelen en bureau- en afschermpanelen. Met deze verschillende producten kan een ruimte worden voorzien van een product dat zowel de akoestiek verbetert als de ruimte aankleedt. Silent Office wand absorptiepanelen worden compleet met montagemiddelen (justeerschuiven) geleverd.  

Meer informatie
0
(excl. btw: 0)
  • Producten op voorraad binnen 3 werkdagen bezorgd.
  • Gratis verzending inclusief Track & Trace bij pakketzendingen vanaf €50,- excl. btw.
  • Een vraag over dit product? Bel +31 (0)183 643 885 of Whatsapp: (+31) 06 55 23 75 03.

Wat het is en doet
Dit Silent Office Wandpaneel is een esthetisch absorptiepaneel voor het verbeteren van de akoestiek op de werkplek, thuis in de woonkamer of in uw muziekruimte zoals studio of luisterkamer.

Waar toe te passen
Silent Office producten vormen een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek. Het wandpaneel vermindert vervelende reflecties in een anders galmende ruimte. 

Wat zijn de eigenschappen
Het wandpaneel is gemaakt van een stevig aluminium frame omspannen met een akoestisch open textiel. Het textiel van alle Silent Office producten is te leveren in 14 verschillende Uni-kleuren. Het doek van de panelen is geheel naadloos en kan eventueel vervangen worden. Dit textiel is brandveilig volgens de BS EN 1021-1:2006 en BS EN 1021-2:2006 normen. Zie tabblad 'Documentatie' voor het brandrapport.

Montage
Silent Office wandpanelen worden geleverd met justeerschuiven. Dit zijn kunststof schijfjes die met een schroef aan de wand worden gemonteerd waar het paneel aan op wordt gehangen. Het schroefgat is net niet gecentreerd zodat het paneel eenvoudig waterpas kan worden opgehangen.

Gratis textiel monster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis textiel monstertje aan. Vult u de Contactpagina in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een textiel monster naar u toe.

Levertijd en voorwaarden
De levertijd van een Silent Office product bedraagt maximaal 3 weken. Producten uit de Silent Office reeks kunnen niet (om)geruild worden. Vraagt u dus textielmonsters aan om de textiel kleur te kunnen zien. U bent ook van harte welkom in de winkel om producten te bekijken.

Specifications
Meer informatie
Boxed products title n.v.t.
Pallet products title n.v.t.
Grouped products title n.v.t.
Lengte n.v.t.
Breedte n.v.t.
Hoogte n.v.t.
Packing unit n.v.t.
Beschrijving n.v.t.
Variant n.v.t.
Kleur n.v.t.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silent Office | Wandpaneel
Uw waardering
Print
Like
Aanmelden of maak een account aan om een product aan je favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Silent Office | Wandpaneel