Terug naar overzicht

Saba & Zettex | Contactlijm

Print
Like
Aanmelden of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Saba en Zettex contactlijmen zijn geschikt voor het verlijmen van akoestische materialen zoals Isomat TS, Akotherm en alle schuimproducten op hout, beton, kunststof en polyester. In drie verschillende verpakkingen leverbaar.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Zettex Spray K0313
€ 13,33
(p. st.)
51 st.
Saba 1L K0311
€ 24,27
(p. st.)
48 st.
Saba 5L K0312
€ 112,63
(p. st.)
12 st.
0
(excl. btw: 0)

Wat het is en doet
Saba en Zettex contactlijmen voor het verlijmen van o.a. hout, kunststof, leer, textiel maar ook Akotherm, Flamex en Isomat. De lijm laat zich gemakkelijk verwerken met een kwast of roller. Dit heeft als voordeel dat het verbruik van de lijm laag blijft. Saba hecht onmiddelijk. Dit maakt lijmtangen of ander ondersteunend materiaal overbodig.

Waar toe te passen
De lijm is zeer geschikt voor het verlijmen van al onze niet-zelfklevende akoestische materialen op praktisch iedere schone en vetvrije ondergrond. De lijm kan gebruikt worden op hout, beton, polyester en metaal. Saba kan tevens toegepast worden als voorstrijkmiddel op een ruwe of poreuze ondergrond waarop zelfklevend uitgevoerde akoestische materialen moeten worden aangebracht.

Wat zijn de eigenschappen
Saba en Zettex zijn contactlijmen op basis van neopreenrubber en is algemeen toepasbaar in goed geventileerde ruimten. De Zettex spuitbus is voorzien van een nozzle waarmee de lijm gericht kan worden aangebracht.

Montagetips
Voordat de lijm wordt aangebracht de ondergrond droog, stof- en vetvrij maken. Beide te lijmen vlakken gelijkmatig van lijm voorzien met een kwast of roller. Vervolgens beide delen 5 tot maximaal 20 minuten laten drogen (tot de lijmlaag niet meer plakkerig aanvoelt). Daarna de materialen op elkaar aanbrengen en goed aandrukken of kloppen om beide in elkaar te laten versmelten en luchtinsluitingen te voorkomen. Het verbruik is ongeveer 0,3L per m² afhankelijk van het te verlijmen product en de ondergrond. Bij het verwerken van contactlijm is het nodig om voldoende te ventileren!

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Saba & Zettex | Contactlijm
Uw waardering
Print
Like
Aanmelden of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Saba & Zettex | Contactlijm
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!