Terug naar overzicht

Offecct

Soundwave Swell

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

De Offecct Soundwave akoestische panelen zijn ontwikkeld voor het verfraaien van het interieur op een originele en esthetische manier. Met Offecct panelen kunt u kale wanden, die anders geluid reflecteren, aankleden tot spannende geluidsabsorberende vlakken. Offecct Soundwave panelen zijn met name geschikt voor de absorptie van midden- en hoogfrequent geluid (boven 500 Hz).

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0500 585 x 585 x 80 Offwhite
€ 185,78
(p. st.)
0 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Wat het is en doet
Offecct Soundwave Swell zijn luxe akoestische panelen die midden- en hoogfrequent geluid (500 Hz en hoger) absorberen. Deze fraaie panelen van Zweeds design en makelij zijn ontworpen door Teppo Asikainen. De panelen zijn niet alleen een mooie aanvulling aan de wanden, maar verbeteren ook de akoestiek in uw ruimte.

Waar toe te passen
Deze akoestische panelen zijn in elke ruimte toe te passen, zoals de woonkamer, keuken, luisterruimte of studio, maar ook voor het verbeteren van kantoor akoestiek kunt u deze fraaie panelen toepassen. Wij raden aan om de panelen bij elkaar aan de muur of het plafond te plaatsen zo komt het design het meest tot zijn recht (zie productfoto's).

Wat zijn de eigenschappen

 • Geluidsabsorberend
 • Afmetingen: 585 x 585 x 80 mm.
 • Fraai Zweeds design
 • Gemaakt van polyster
 • Eco-vriendelijk geproduceerd (voorzien van het Nordic Swan keurmerk)

Wat zijn de alternatieven
Zoekt u een kleurige oplossing voor montage tegen plafond of wanden? Bekijkt u dan de Silent Office pagina eens! Voor een meer neutrale oplossing bieden wij Flamex Facet aan.

Montagetips
De Offecct Soundwave panelen zijn voorzien van een zelfklevende klittebandtape. U heeft geen gereedschap of lijm nodig. 

Let op!

 • Voor Offecct Soundwave panelen geldt een minimale afname van 6 stuks per type en per kleur. De levertijd bedraagt ongeveer 2 weken.
 • Offecct producten kunnen niet worden (om)geruild.
 • Onze producten zijn niet overschilderbaar. Akoestiekwinkel is niet aansprakelijk voor onjuist gebruik van de producten. Mocht u vragen hebben neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.
Specifications
Meer informatie
Lengte 585mm
Breedte 585mm
Hoogte 80mm

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Offecct
Uw waardering