Terug naar overzicht

Merfopol

Absorptiemateriaal voor buitentoepassingen

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Merfopol is hét absorptiemateriaal voor het verminderen van galm in (buiten)ruimten waar het vochtig of nat kan worden zoals een tuin of binnenplaats, een parkeergarage, carwash of machinebehuizing. Maar ook voor het absorberen van geluid in ruimten waar het voor schuimmateriaal te vochtig is, zoals motorruimten in schepen en jachten, is dit product uitermate schikt. Merfopol is als enige materiaal bestand tegen weersinvloeden, schimmels, ongedierte en rotten.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0463 1200 x 1000 x 30 Zwart
€ 86,55
(p. st.)
132 st.
K0469 1200 x 1000 x 40 Zwart
€ 129,13
(p. st.)
61 st.
K0468 1200 x 1000 x 50 Zwart
€ 142,89
(p. st.)
349 st.
K1534 1200 x 1000 x 40 Wit
€ 129,13
(p. st.)
56 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Merfopol is een geluidsabsorberend materiaal dat galm in (buiten)ruimtes vermindert. Merfopol is gemaakt van polyethyleen (LDPE), een duurzaam kunststofmateriaal waar bijvoorbeeld ook kliko's van gemaakt worden. 

Waar toe te passen

 • Buitentoepassing
  Merfopol is een ideaal product voor het maken van een geluidsabsorberende schutting in de (stads)tuin, binnenplaats of speeltuin. Hiermee absorbeert u buitengeluiden zoals verkeer of burengeluid dat galmt tussen gevel en/of muren. Meer over de akoestische schutting vindt u op onze Tipspagina.
 • Machine- en apparaatbehuizing
  Merfopol is het aangewezen product in pomp-, aggregaat- en machinebehuizingen. Merfopol gaat het afstralen van machinegeluiden tegen en vermindert zo de overlast naar de omgeving. De behuizing van pompen die (tijdelijk) geplaatst zijn in de bebouwde kom, bijvoorbeeld voor het wegpompen van water, worden het best geïsoleerd met Merfopol. 
 • Jacht- en Scheepsbouw
  Ook voor het absorberen van geluid in vochtige ruimten in een machine- of motorkamer van schepen en jachten gebruikt u Merfopol. Op de bodem of in de kiel worden beter geen schuimmaterialen gebruikt omdat deze niet altijd rotbestendig zijn of tegen vocht kunnen. Merfopol is hier wel geschikt om toe te passen. 

Wat zijn de eigenschappen?

 • Rotvast
 • Vormvast 
 • Licht van gewicht
 • 100% recyclebaar
 • Niet zelfklevend
 • Afmetingen: 1200 x 1000 mm
 • Diktes: 30, 40 en 50 mm (hoe dikker het materiaal, hoe beter de absorptie)

Montagetips
Het product kan eenvoudig met een hobbymes op maat worden gesneden. Bescherm de kopse kanten tegen inregenen zodat het product niet stuk vriest. Doordat Merfopol vormvast is en een laag gewicht heeft, is het gemakkelijk aan te brengen met plakpennen zonder dat er gevaar bestaat voor uitzakken. Nog niet helemaal bekend met het gebruik van plakpennen? Op de productpagina van onze plakpennen lees je er alles over.

Meer over Merfopol
Op de tipspagina vindt u een uitgebreid artikel over het product Merfopol. 

Gratis productmonster
Overtuig uzelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vul hiervoor het contactformulier in met uw adresgegevens en de vermelding van het product waarvan u graag een monster ontvangt. Wij doen de rest!

Specifications
Meer informatie
Lengte 1200mm
Breedte 1000mm
Omschrijving Plaat
Kleur Zwart

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Merfopol
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!