Terug naar overzicht

Acustitape Afplakband

Afplakken van naden en kieren

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Acustitape afplakband is geschikt voor het afplakken van naden en kieren tussen twee platen met een PU olie, vuil- en vochtdichte toplaag zoals Flamex PU, Merfocell PU en Acusticab. De tape voorkomt intrekken van olie- vocht en vuil en werkt de naden fraai af.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
M0177 25000 x 50 Zwart
€ 33,28
(p. st.)
282 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Acustitape afplakband is geschikt voor het afplakken van naden en kieren tussen twee platen (en de kopse kanten) van producten met een PU toplaag. Deze olie, vuil- en vochtdichte toplaag is aangebracht op de producten Merfocell PU, Flamex PU en Acusticab.

Het afplakken van naden en kieren wordt sterk aangeraden. Het zorgt er namelijk voor dat er geen olie, vocht en vuil in het onderliggende schuimmateriaal kan binnen- dringen. Dit zorgt voor een langere levensduur van het absorptiemateriaal en is gemakkelijker schoon te houden. 

Wat zijn de eigenschappen
Acustitape is zo dun dat er geen absorptiewaarde verloren gaat daar waar de tape wordt aangebracht. 

 • Afmeting: Rollengte 12 meter, breedte 50 mm.
 • Kleur: Zwart
 • Zelfklevende PU film
 • Temperatuurbestendigheid: 70℃.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acustitape Afplakband
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!