Terug naar overzicht

Piano demper set

Akoestische set van 4

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
100% of 100

Piano dempers die ook functioneren als piano onderzetters. Deze set bestaat uit vier trillingsisolerende dempers voor het isoleren van contactgeluid dat via de poten van uw  piano wordt doorgegeven aan de vloer. De dempers zijn voorzien van een licht glanzende zwarte poedercoating, afgewerkt met een slijtvaste vinyl bekleding aan de bovenzijde.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal
Stel (noun) / Bevestigd / Vastgelegd M1242A 156 x 156 x 30 Zwart
€ 175,00
(p. st.)
0 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Staande piano of keyboardstandaard.

Minder geschikt voor:
Instrumenten zwaarder dan ±520 kg en/of met poten/wielen groter dan 155 x 155 mm. 

Staffel korting

Wat het is en doet
Deze piano dempers isoleren trillingen en dienen als vloer beschermende onderzetters. De dempers zijn gemaakt van zwart gecoate stalen elementen met aan de onderzijde Regufoam trillingsisolatie (het stalen element kan de vloer niet raken). De dempers verminderen contactgeluid naar de omgeving, meestal buren, door dat ze functioneren als een ‘veer’ tussen het instrument en de vloer. Door het verminderen van resonanties kan het pianogeluid, in sommige gevallen, positief worden beïnvloed, de piano kan dan wat voller en zuiverder gaan klinken. De dempers zijn hier overigens niet voor ontwikkeld.

Waar toe te passen
Gebruik deze set pianodempers om geluidsoverlast door contactgeluid van het instrument naar bijvoorbeeld de buren te verminderen of wanneer de piano de vloer of een podium in resonantie zet.  Een podium of lichte vloer kunnen door resonanties, trillingen, een vertekend geluidsbeeld geven.  U kunt de dempers ook als piano onderzetters gebruiken ter bescherming van uw vloer. De piano is niet te verschuiven staande op deze dempers.

Wat zijn de eigenschappen
Deze demper set bestaat uit een dubbel stalen element met aan de onderzijde het hoogwaardige trillingsisolerende Regufoam D300. Een stevig en robuust schuimmateriaal dat jaren lang de trillingen van uw instrument zal isoleren.

 • Afmetingen per demper: 156 x 156 x 35 mm.
 • Demper hoogte onbelast: 35 mm.
 • Kleur: Zwart (RAL9005).
 • belasting voor de hele set: 525 kg.
 • 1 set = 4 Piano dempers (piano onderzetters).

Aandachtspunt
De afmeting van de poten of wieltjes van het instrument mogen niet groter zijn dan 155 x 155 mm.  Voor het verminderen van luchtgeluid (klanken) afkomstig van het klankbord kunt u beter het Piano Akoestiekpakket aanschaffen. Deze set bevat naast deze 4 piano dempers ook 3 absorptiepanelen die groot genoeg zijn om tussen de wand en uw piano te plaatsen.

Klinkt uw piano na het aanbrengen van deze set nog steeds te fel? Dan is het nodig om de akoestiek van uw ruimte aan te pakken. Op onze tipspagina ‘Akoestiek verbeteren’ leest u alles over ruimte akoestiek. Heeft u nog steeds vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Piano demper set
Uw waardering