Terug naar overzicht

Flamex GW | Afplakband

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Flamex tape GW is een afplakband voor het afdichten en verfraaien van naden en kieren tussen platen met een GW-toplaag zoals de Flamex GW absorptieplaat. De tape is tevens geschikt voor het afdichten van kieren (geluidslekken) tussen bijvoorbeeld luchtkanalen.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
GW M0902 15000 x 48 x 0.9 Grijs
€ 52,99
(p. st.)
22 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Flamex GW is een afplakband met een toplaag van glasweefseldoek op een rubber-butyl basis. De tape is bedoeld om de naden tussen twee platen fraai af te werken. Ook dicht de tape naden en kieren af zodat er geen geluidslekken ontstaan en er geen olie, vocht en vuil kan binnendringen in het onderliggende absorptiemateriaal.

Waar toe te passen
Flamex GW is geschikt voor het afplakken van naden voor producten met een GW-toplaag zoals de Flamex GW absorptieplaat.De tape is ook geschikt als afdichtingstape, bijvoorbeeld voor het dichten van kieren tussen ventilatiekanalen.

Wat zijn de eigenschappen

 • Zelfklever: Rubber butyl, vangt rek en krimp van de ondergrond op.
 • Temperatuurbestendigheid: -30°C tot max. 60°C.
 • Brandcertificering: DIN 4102-B2.
 • Afmeting: 15 meter lang, 48 mm breed, 0,9 mm dik.

Montagetips
Flamex tape GW vooraf wat verwarmen, minimaal kamertemperatuur, aanbrengen op een stof- en vetvrije ondergrond. De tape niet onder spanning aanbrengen, maar rustig op de ondergrond aanbrengen en stevig aandrukken op vlakke delen en niet buigen.

Flamex tape GW is bestand tegen temperaturen tot ± 60°C, dit is dus lager dan de temperatuur bestendigheidvan de producten waar u de tape op aanbrengt. Tape niet aanbrengen boven motoren of andere hitte bronnen.

Specifications
Meer informatie
Kleur Grijs

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flamex GW | Afplakband
Uw waardering