Terug naar overzicht

Offecct

Soundwave Flo

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

De Offecct Soundwave absorptiepanelen zijn ontwikkeld voor het verfraaien van het interieur op een originele en esthetische manier. Met Offecct panelen kunt u kale wanden, die anders geluid reflecteren, aankleden tot spannende geluidsabsorberende vlakken. Offecct Soundwave panelen zijn met name geschikt  voor de absorptie van midden- en hoogfrequent geluid (boven 500 Hz).

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1236 585 x 585 x 50 Offwhite
€ 185,78
(p. st.)
0 st.
K0853 585 x 585 x 50 Lichtgrijs
€ 185,78
(p. st.)
0 st.
K0848 585 x 585 x 50 Antraciet
€ 185,78
(p. st.)
0 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Wat het is en doet
Offecct Soundwave Flo zijn luxe akoestische panelen die midden- en hoogfrequent geluid (500 Hz en hoger) absorberen. Deze fraaie panelen van Zweeds design en makelij zijn ontworpen door Karim Rashid. Het design van Soundwave Flo is geïnspireerd door geluidsgolven en digitale datastromen. De panelen zijn niet alleen een mooie aanvulling aan de muur of plafond van iedere ruimte, maar absorberen ook galm, stemmen, televisie en andere mogelijke bronnen van Geluidshinder in huis.

Waar toe te passen
Deze akoestische panelen zijn in elke ruimte toe te passen, zoals de woonkamer, keuken, luisterruimte of studio, maar ook voor bijvoorbeeld het verbeteren van kantoor akoestiek. Wij raden aan om de panelen bij elkaar aan de muur of het plafond te plaatsen zo komt het design het meest tot zijn recht (zie productfoto's).

Wat zijn de eigenschappen

 • Geluidsabsorberend
 • Afmetingen: 585 x 585 x 50 mm.
 • Fraai Zweeds design
 • Gemaakt van polyster
 • Eco-vriendelijk geproduceerd (voorzien van het Nordic Swan keurmerk)


Wat zijn de alternatieven
U zoekt absorptiepanelen met een originele uitstraling? Kijkt u dan eens naar de Flamex Wave of de Flamex A-Piramide, brandveilige alternatieven met uitstekende absorptiewaarden! 

Montagetips
De Offecct Soundwave panelen zijn voorzien van zelfklevende klittebandtape, u heeft geen gereedschap nodig bij de montage van deze panelen.

Let op!

 • Voor Offecct Soundwave panelen geldt een minimale afname van 6 stuks per type en per kleur. De levertijd bedraagt ongeveer 2 weken.
 • Offecct producten kunnen niet worden (om)geruild.
 • Onze producten zijn niet overschilderbaar. Akoestiekwinkel is niet aansprakelijk voor onjuist gebruik van de producten. Mocht u vragen hebben neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.
Specifications
Meer informatie
Lengte 585mm
Breedte 585mm
Hoogte 50mm

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Offecct
Uw waardering