Terug naar overzicht

Sonair Filter

G3 (incl. houder)

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Dit G3 filter is geschikt voor zowel de Sonair A+ als de Sonair F+ ventilatie units. Dit filter wordt geleverd inclusief filterhouder.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0299
€ 37,98
(p. st.)
49 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Deze Sonair G3-filter is ter vervanging van uw huidige G3-filter. Geschikt voor Sonair A+ en Sonair F+ ventilatie units. Inclusief houder.

Waar toe te passen
Dit filter wordt toegepast bij een normale stofbelasting. Voor het filteren van fijnstof of pollen gebruikt u beter het F6 filter, ook veel gebruikt bij astma en hooikoorts.

Wanneer het filter vervangen
Dit is sterk afhankelijk van uw woonsituatie en unit gebruik. In drukke, stedelijke gebieden raden wij aan om tenminste elk kwartaal het filter te vervangen. Wanneer het filter grauw van kleur is moet het vervangen worden.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonair Filter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!