Terug naar overzicht

Sonair FIlter

F6

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Deze F6 filters zijn geschikt voor zowel de Sonair F+  als de Sonair A+ ventilatie units. F6 filters zijn met name geschikt voor het filteren van fijnstof en pollen. Ideaal voor het gebruikt in het voorjaar bij hooikoorts en astma.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0304
€ 88,55
(p. st.)
50 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
F6 Filters zijn geschikt voor de Sonair A+ en F+. Vooral in drukke, stedelijke omgevingen gebruikt u dit extra fijne filter. Vooral tijdens het pollenseizoen wanneer u juist pollen, stuifmeel en sporen uit de lucht wilt filteren is dit filter aan te raden. 

Wat zijn de eigenschappen
Dit F6 filter verwijdert 99% van de deeltjes die groter zijn dan 0,00001 m, waaronder stuifmeel, sporen, haren, zand, textieldraden, cementstof, pollen en uitwerpselen van huisstofmijt.

Wanneer vervangen
Afhankelijk van uw woonsituatie. In drukke, stedelijke gebieden raden wij aan om tenminste elk kwartaal het filter te vervangen. Een andere indicatie is het kleurverschil, wordt het filter grauw van kleur vervang het dan.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonair FIlter
Uw waardering