Terug naar overzicht

Aeropac SN Muurrooster

Wit

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Robuust kunststof muurrooster voor het afschermen van het doorvoerkanaal naar de Aeropac. Dit muurrooster heeft een doorsnede van 80 mm en is daarom niet te gebruiken i.c.m. Doorvoorbuis DV100.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Muurrooster K0293 Wit
€ 29,68
(p. st.)
13 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en wat het doet
Robuust kunststof muurrooster voor het afschermen van het doorvoerkanaal naar de Aeropac. Dit muurrooster heeft een doorsnede van 80 mm en is daarom niet te gebruiken i.c.m. Doorvoorbuis DV100.

Robuust kunststof muurrooster voor het afschermen van het doorvoerkanaal naar de Aeropac. Dit muurrooster heeft een doorsnede van 80 mm en is daarom niet te gebruiken i.c.m. Doorvoerbuis DV100.

Wat u nodig heeft om stil te ventileren
Wilt u een compleet Aeropac Pakket aanschaffen dan gebruikt u het best de volgende producten:

Aeropac SN Ventilatieunit
DV100 Doorvoerbuis
Kunststofmuurrooster Wit
Of
Kunststofmuurrooster Bruin


Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aeropac SN Muurrooster
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!