Terug naar overzicht

Aeropac SN Doorvoerbuis

Verbinding tussen muurrooster en unit

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Deze doorvoerbuis is geschikt in combinatie met de Aeropac SN ventilatie unit. De buis heeft een lengte van 500 mm en een doorsnede van 80 mm. De buis wordt geleverd inclusief een insectenrooster. 

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Doorvoerbuis Ø 80mm K0323 500 x 80 x 1.7 Grijs
€ 19,83
(p. st.)
28 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
De doorvoerbuis is bedoeld om het muurrooster (buiten) met de Aeropac SN ventilatie unit (binnen) te verbinden. De doorvoerbuis is nodig zodat de ventilatie unit geen 'valse lucht' uit de spouw kan aanvoeren. Ook voorkomt het dat ongedierte uit de spouwmuur de unit in kan kruipen dankzij het meegeleverde insektenrooster.

In een situatie waar lucht wordt aangevoerd door een massieve of enkelsteens muur is een doorvoerbuis niet perse nodig. Zorg hier voor een mooi rond en gladde opening in de muur. Een muurrooster is wel aan te raden om het gat in de muur te beschermen zodat er minder gemakkelijk objecten naar binnen kunnen worden geduwd.

Wat zijn de eigenschappen

 • Kleur buis: Grijs
 • Kleur insectenrooster: Zwart
 • Afmetingen: 500 x 80 x 1.7 mm
 • Geschikt in combinatie met de Aeropac SN 
Specifications
Meer informatie
Lengte 500mm
Breedte 80mm
Hoogte 1.5mm

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aeropac SN Doorvoerbuis
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Aeropac SN Doorvoerbuis

Verbinding tussen muurrooster en unit

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!