Terug naar overzicht

Silent Office

Plafondpaneel

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Het Silent Office Plafondpaneel is een absorptiepaneel voor het verbeteren van de akoestiek in diverse galmende ruimten. Het paneel bestaat uit een robuust aluminium frame omspannen met een akoestisch textiel en is gevuld met een absorptiemateriaal. Dit plafondpaneel wordt opgehangen aan een in hoogte verstelbaar RVS kabelset, meegeleverd bij ieder paneel. Plafondpanelen zijn bijzonder efficiënt omdat beide zijden van het paneel geluid absorberen. 

Lees meer
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Wat het is en doet
Het Silent Office Plafondpaneel is een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek bij u in de woonkamer, thuisbioscoop, studio of slaapkamer. Ook dit product absorbeert, net als de Silent Office Afscherm- en bureaupanelen, aan twee zijden geluid. Plafondpanelen, ook wel plafondeilanden genoemd, dragen bij aan een aangenamer akoestisch klimaat. Met het handige kabelsysteem kunt u het paneel eenvoudig en op verschillende hoogten monteren.

Waar toe te passen
Plafondpanelen vormen een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek in bijvoorbeeld kantoren, maar ook in de woonkamer, studio of luisterkamer. Daarbij bepaalt u zelf de kleur, zodat de ruimte een uiterlijk krijgt die bij de toepassing past. 

Wat zijn de eigenschappen
Het textiel van de Silent Office producten is te leveren in 27 verschillende kleuren en kan eventueel vervangen worden. Dit textiel is brandveilig volgens de BS EN 1021-1:2006 en BS EN 1021-2:2006 normen. Zie tabblad 'Documentatie' voor het brandrapport.

Montage
Het Silent Office Plafondpaneel wordt inclusief 1200 mm lange staalkabels geleverd. De kabels zijn voorzien van verstelbare haken zodat u zelf kunt bepalen hoe hoog of hoe laag het eiland komt te hangen. De minimale ruimte tussen het plafond en de onderzijde van het eiland is +/- 120 mm, let u dus op uw plafondhoogte. 

Gratis textiel monster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis textiel monstertje aan. Vult u het Contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een textielmonster naar u toe.

Levertijd en voorwaarden
De levertijd van een Silent Office bedraagt ±5 weken. Producten uit de Silent Office reeks kunnen niet (om)geruild worden. Vraagt u dus textielmonsters aan om de textiel kleur te kunnen zien. U bent ook van harte welkom in de winkel om producten te bekijken.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silent Office
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!