Terug naar overzicht

Nelson kapje

Beschermkapje t.b.v. plakpen B-63

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Het Nelson kapje wordt gebruikt voor het afschermen van de Plakpen B-63. Dit voorkomt dat de scherpe nagel van de Plakpen voor schade of letsel kan zorgen. Ook zorgt het kapje voor een fraaie afwerking van de gemonteerde producten.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Nelsonkapje K1074 Wit
€ 2,69
(p. st.)
1740 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en wat het doet
Het Nelson afschermkapje, ten behoeve van Plakpen B-63, is een kunststof kapje met een verzinkt stalen plaatje voor het afschermen van de scherpe nagel van de Plakpen.

Wanneer u de Plakpennen heeft toegepast voor het monteren van materialen zoals Akotherm, Aluglass, Merfocom of Merfopol kunt u met het Nelson kapje de nagel afschermen. Dit voorkomt dat iemand zich kan bezeren wanneer de Plakpen door het gemonteerde materiaal steekt. Het kapje zorgt ook voor een strakke en nette afwerking.

Wat zijn de eigenschappen
De Nelson Afschermkapjes zorgen voor bescherming van de plakpen nagel en een fraaie afwerking van de verwerkte producten. Het kapje is aan de binnenzijde voorzien van een verzinkt plaatje waarmee ze gemakkelijk op de plakpen wordt aangebracht.

 • Minimale afname: 10 stuks.
 • Biedt bescherming en een fraaie afwerking
 • Kleur: Wit.

Aanverwante producten
Producten die kunnen worden gemonteerd met behulp van plakpennen, i.c.m. met Nelson afschermkapjes zijn:

 • Akotherm
 • Aluglass
 • Merfocom
 • Merfopol

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nelson kapje
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Nelson kapje

Beschermkapje t.b.v. plakpen B-63

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!