Terug naar overzicht

Merfocell GW

Hittebestendige absorptie

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Merfocell GW is een geluidsabsorberend schuim gemaakt van polyurethaan. De plaat heeft een toplaag van geïmpregneerd glasdoekweefsel (GW). Het wordt voornamelijk gebruikt in situaties waar weinig ruimte is tussen warme machinedelen en het absorptiemateriaal. Toepassingen zijn motorruimten, machinekamers en apparaat- en machinebehuizingen. 

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
W0138 1000 x 600 x 25 Grijs
€ 71,33
(p. st.)
43 st.
W0139 1000 x 600 x 40 Grijs
€ 82,64
(p. st.)
33 st.
K0138 1200 x 1000 x 25 Grijs
€ 140,24
(p. st.)
101 st.
K0139 1200 x 1000 x 40 Grijs
€ 162,88
(p. st.)
187 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Merfocell GW is een geluidsabsorberend polyurethaanschuim met een toplaag van geïmpregneerd glasdoekweefsel. Deze brandveilige en stootvaste toplaag beschermt het schuim tegen binnendringen van vocht en olie. Daarnaast is de toplaag dusdanig sterk dat het een goede bescherming biedt tegen beschadigingen van het schuim. De kleur van het schuim is antraciet. De kleur van de GW toplaag is grijs.

Waar toe te passen
Merfocell GW wordt o.a. toegepast bij verbrandingsmotoren, zoals in motorkasten, aggregaten en compressoren. Dit product is door de CE certificering ook ideaal voor het gebruik in schepen en jachten. Door de hittebestendige GW toplaag kan het materiaal ook worden toegepast onder de motorkap in auto’s, bussen en campers. Tip: gebruik bij dieselmotoren de maximale dikte voor maximaal resultaat.

Is de hittebestendigheid van Merfocell GW niet voldoende dan kunt u Flamex GW gebruiken als alternatief. Dit product heeft dezelfde GW toplaag maar de schuim basis is nog brandveiliger. 

Wat zijn de eigenschappen

 • Zelfklevend
 • Stootvast
 • Decoratief
 • Bescherming tegen invloeden van vocht, olie en brandstoffen
 • Bestand tegen temperaturen van -40 °c tot +100 °c
 • Brandveilig
 • Merfocell GW heeft een CE keurmerk

Verschil met Merfocom
Merfocell GW is een geluidsabsorberend schuimproduct afgewerkt met een glasdoekweefsel (GW) toplaag gelijk aan die van de Merfocom. Merfocom heeft als extra een 8 kg/m² isolatieplaat als tussenlaag. Dit maakt Merfocom een zogenaamde combinatieplaat. Isolatie én Absorptie in één product!

Gratis productmonster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vult u het Contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een productmonster naar u toe.

Specifications
Meer informatie
Omschrijving Plaat
Kleur Grijs

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Merfocell GW
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!