Terug naar overzicht

Acusticell MMF Alu

Absorptieschuim plaat

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Acusticell MMF Alu is een geluidsabsorberend schuim gemaakt van polyurethaan. De plaat is voorzien van een olie, vocht- en warmtewerende aluminium toplaag. Deze aluminium toplaag is verstevigd met een ingelegd glasvezelgaas dat stijfheid aan de plaat toevoegt. U gebruikt Acusticell MMF Alu in de buurt van verbrandingsmotoren, zoals in een machinekamer of motorkast van een boot, motorruimte van een auto of in de omkasting van een aggregaat.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
W0030 1000 x 600 x 25 Zilver
€ 41,41
(p. st.)
0 st.
K0030 1200 x 1000 x 25 Zilver
€ 80,38
(p. st.)
132 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Acusticell MMF is een product dat u gebruikt voor het afweren van warmte en het absorberen van geluid. Het is gemaakt van polyurethaanschuim. De toplaag weert zowel olie, vocht en warmte door de dichte en stevige aluminium toplaag. Deze aluminium folie toplaag is verstevigd met een ingelegd glasvezelgaas dat stijfheid aan de plaat toevoegt. Acusticell is daarom alleen toe te passen op een vlakke ondergrond.

Waar toe te passen
Acusticell MMF past u toe bij verbrandingsmotoren, zoals in motorkasten, aggregaten en machinekamers van boten en jachten en in motorruimtes van voertuigen. De aluminium toplaag heeft als bijkomend voordeel dat het licht reflecteert. Dit is handig in een donkere machinekamer en het ziet er ook fraai uit!

Wat zijn de eigenschappen

 • Temperatuurbestendigheid: Maximaal 100°C. 
 • Toplaag: Gewapend aluminium folie
 • Brandcertificering: Vlamdovend volgens ASTM D-1692-68, FMVSS 302, klasse E.
 • Zelfklevend

Tips voor het verwerken
U kunt Acusticell MMF eenvoudig op maat snijden met een hobbymes. Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij voordat u de platen monteert. Plak de naden af met Isotape Alu. Dit voorkomt geluidslekken en het indringen van vloeistoffen. 

Gratis productmonster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vult u het Contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een productmonster naar u toe.

Specifications
Meer informatie
Lengte 1200mm
Breedte 1000mm
Hoogte 25mm

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acusticell MMF Alu
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!