Terug naar overzicht

Studiobricks Smart Fuser

Diffusiekap | Studiobricks Eco 45

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

De SmartFuser is een kunststof opzetstuk voor het Studiobricks Eco 45 absorptiepaneel. Door het SmartFuser element eenvoudig op het Eco 45 paneel te schuiven tovert u het absorptiepaneel geheel of gedeeltelijk om tot een diffusiepaneel. Door slim gebruik te maken van diffusie en absorptie kan u uw akoestiek aanzienlijk verbeteren. Onmisbaar dus in iedere studio of luisterkamer.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1540 Wit
€ 76,05
(p. st.)
23 st.
K1541 Zwart
€ 80,80
(p. st.)
22 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Geluidsstudio, opnamestudio of Hifi luisterkamer. Opgelet, altijd in combinatie te gebruiken met het Eco 45 Absorptiepaneel.

Minder geschikt voor:
Woonkamer of kantoor

Staffel korting

Wat het is en doet
Met deze SmartFusers tovert u de Studiobricks Eco 45 absorptiepanelen geheel of gedeeltelijk in een handomdraai om tot diffusiepanelen (opgelet, u heeft hiervoor beide producten nodig). Geluidsdiffusie is het verspreiden van geluid in meerdere richtingen. Diffusie wordt altijd gecombineerd met absorptie. Als u teveel hoog frequent geluid absorbeert, dan kan de akoestiek dof gaan klinken waardoor de helderheid van muziek voorgoed verdwijnt. Met deze diffusiepanelen van Studiobricks kunt u absorptie en diffusie perfect doseren en uw ruimte akoestisch fine tunen. Een ware must have dus voor iedere muziekliefhebber. De SmartFuser is van kunststof gemaakt en heeft een diepe 3D textuur.

Waar toe te passen
Diffusie van geluid of muziek wordt vooral toegepast in ruimten waar de weergave of opname van geluid uitmuntend moet zijn zoals in geluidsstudio’s, opnamestudio’s of Hifi luisterkamers. Breng SmartFuser diffusiepanelen aan waar flutter echo ontstaat, aan de zijwanden ten opzichte van de luidsprekers.

U kunt dit product perfect combineren met de andere producten uit het Studiobricks assortiment (Bass Trap, SmartPanel en FlatPanel).

Wat zijn de eigenschappen

 • Verminderen wow en flutter
 • Afmetingen: 150 x 150 x 100 mm
 • Kleuren: Zwart en wit
 • Verkocht per set van 8 stuks

Montagetips
U schuift het element eenvoudig op het Eco 45 absorptiepaneel. U heeft daarvoor geen gereedschap nodig. U heeft acht elementen nodig om van één volledig Studiobricks Eco 45 paneel een diffuser te maken.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Studiobricks Smart Fuser
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!