Akoestische schilderijen en fotolijsten

Akoestisch schilderijBent u op zoek naar een unieke manier om een aangenaam akoestisch klimaat in huis of op kantoor te creëren? Met één van onze akoestische schilderijen haalt u een ware eye-catcher in huis. Dankzij hun uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen zijn onze akoestische schilderijen een ware streling voor oor én oog. Ze zien er niet alleen fraai uit, ze zorgen er ook voor dat er minder galm in uw ruimte is. Op die manier worden gesprekken beter verstaanbaar, zal u zich beter kunnen concentreren en zal u zich aan het einde van de dag energieker voelen.

Maak uw keuze uit een ruim aanbod aan zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen of ga voor een unieke akoestische fotolijst door zelf een afbeelding aan te leveren. Meer informatie en de meest gestelde vragen vindt u onderaan deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een akoestisch schilderij?
Een akoestisch schilderij of akoestische fotolijst is een schilderij of fotolijst die uw ruimte niet alleen stijlvol aankleedt maar die tegelijk ook de akoestiek verbeterd door de galm in uw ruimte te verminderen. Achter het luchtdoorlatende doek zit namelijk een absorptiepaneel verstopt. Op deze manier absorbeert het schilderij geluidsgolven. Gesprekken worden beter verstaanbaar, uw concentratie verhoogt en uw vermoeidheid vermindert. Kortom, u creëert een gezonde en gezellige leef- of werkomgeving.

Hoe maak ik mijn gepersonaliseerd akoestisch canvas?

  • Maak uw keuze uit een ruim aanbod aan zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen of bied zelf een afbeelding naar keuze aan
  • Kies één van de 8 beschikbare afmetingen
  • Kies één van de 3 beschikbare framekleuren
  • Wij leveren uw akoestisch doek voor aan de muur in een eenvoudig te monteren zelfbouwpakket, inclusief ophangmateriaal

Wat zijn akoestische absorptiematerialen?
Absorptiematerialen zijn poreuze materialen die geluidsgolven omzetten in warmte waardoor ze niet langer kunnen weerkaatsen. Hierdoor zal de galm in de ruimte aanzienlijk verminderen en zal de ruimte aangenamer, stiller en rustiger worden. U zal TV, radio en mensen beter kunnen verstaan en u zal zich beter kunnen concentreren.

Hoe verbeter ik de akoestiek in mijn woonkamer?
Om de akoestiek in uw ruimte te verbeteren maakt u gebruik van absorptiemateriaal. Dat kan u doen met de standaard witte, grijze of zwarte panelen uit ons ruime assortiment Akotherm of Flamex. Door hun strakke vorm en neutrale kleuren vallen deze haast niet op in uw interieur. Bent u echter op zoek naar een ware eye-catcher? Dan kiest u gewoon voor één van onze akoestische schilderijen of fotopanelen.