Acusticell

 
Absorptieplaten met de naam Acusticell MMF Alu en Acusticell VSP zijn beiden geluidsabsorberende producten bestaande uit een laag absorptieschuim (polyurethaanschuim) afgewerkt met twee verschillende toplagen, beide producten hebben hierdoor hun eigen toepassingsgebieden.
 
Acusticell MMF Alu
Geluidsabsorberend schuimmateriaal voorzien van een hitte werende toplaag van gewapend aluminiumfolie voor toepassingen in omkastingen (apparaat-en machinebouw), jacht- en scheepsbouw en voertuigen. Geschikt om aan te brengen op een vlakke ondergrond. Het is een materiaal dat niet kan buigen vanwege de harde toplaag. Wij raden aan de naden af te plakken met Isotape Alu. Dit product is zelfklevend.
 
Acusticell VSP
Absorptieplaat voorzien van een geperforeerde kunstlederen, decoratieve toplaag. Dit product wordt veelal toegepast in voer- en vaartuigen als hemel- of wandbekleding. Acusticell VSP kan worden aangebracht op een vlakke ondergrond, dit materiaal buigt niet vanwege de stevige toplaag. Omdat de toplaag van dit product geperforeerd is, is het niet geschikt voor (vuile)motorruimten. Ook kunt u dit product beter niet in openbare ruimten toepassen vanwege de brandveiligheid.