Ook het dempen van de kofferbak draagt bij aan het stiller maken van uw auto. In deel 4 van onze showcase laten wij u zien hoe we dat bij de Hummer H1 hebben gedaan.

Showcase Hummer deel 4: geluidsisolatie en ontdreuning van een Hummer H1

De kofferbak is een ruimte van een voertuig waar de geluidsisolatie flink verbeterd kan worden met relatief weinig moeite. Uitlaatgeluid en afrolgeluid van de banden geven een monotoon geluid dat autorijden vermoeiend kan maken. Vermoeidheid door geluid kan voor gevaarlijke situaties zorgen in het verkeer!

In deel 4 wordt de bodemplaat voorzien van Vibraflex Extreme. Dit verhoogd het gewicht van de ondergrond. Over het algemeen levert dit al een winst van 6 dB(A) op. Afgewerkt met Isomat VM kan dit oplopen tot ongeveer 9 dB(A)!

Een alternatief voor Vibraflex Extreme is StP Anticor of ontdreunen met het vloeibare Silent Running. In ons Boekje vindt u nog meer informatie over het isoleren van de kofferbak.

Meer informatie over voertuig isolatie
Op de pagina met oplossingen voor Voertuig isolatie vindt u de probleemgebieden die het meest voorkomen. Meer tipspagina's over diverse typen voertuigen vindt u hier:

Wilt u persoonlijk advies?
Neemt u dan Contact met ons op, wij geven u graag zo snel mogelijk antwoord op uw vragen. Wilt u liever meteen antwoord op uw vragen? Bel ons dan op (+31) 0183-643885.