De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om u in de toekomst u nog steeds goed van dienst te zijn. Bekijk hoe wij dit hebben aangepakt.

Magazijnverbouwing Akoestiekwinkel

Misschien behoorde u tot één van onze klanten die deze zomer íets langer op een bestelling heeft moeten wachten dan gewend. U dacht misschien wel dat wij op vakantie waren. Maar helaas, geen vakantie voor ons logistieke team! Sterker nog, onze collega’s zijn, tijdens de warmste dagen van het jaar, druk in de weer geweest om ons magazijn eens flink onder handen te nemen! Om onze levertijden zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten hebben wij ons magazijn volledig binnenste buiten gekeerd, en niets staat meer op dezelfde plek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat alle stellingen, en dus ook heel de voorraad, uit het magazijn waren verwijderd is heel het magazijn schoongemaakt en geprepareerd voor de nieuwe inrichting met meer en extra grote magazijnstellingen en inpaklocaties. Door deze verbouwing zijn wij niet alleen instaat om meer voorraad op te slaan maar ook het klaarmaken en verzenden van orders zal nu minder tijd gaan kosten.

Magazijn tijdens de verbouwing, capaciteit: +3000 m²

Wat zijn de voordelen voor onze klant?
Door deze investering zijn wij instaat om u ook in de toekomst optimaal te kunnen bedienen en zo de levertijd van 2 á 3 werkdagen te kunnen blijven waarborgen. Deze levertijd was meestal al wel haalbaar, maar daar waar het beter kan zullen wij dit natuurlijk niet nalaten. En mocht er nu iets niet op voorraad zijn dan hebben wij gelukkig hebben wij voldoende producten én kennis in huis om ook alternatieven te kunnen bieden.

Heeft u deze zomer dus iets langer moeten wachten op een bestelling, onze excuses hiervoor, u ziet dat wij in ieder geval alles er doen én er aan blijven doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vragen?
Heeft u nog vragen over ons bedrijf of wilt u ons bezoeken? Neemt u dan gerust contact met ons op!