Op deze tipspagina leest u over onze tips om thuis een (tijdelijke)ruimte in te richten als werkplek. U vindt hier informatie over hoe u dit eenvoudig en betaalbaar kunt realiseren en met welke producten.

Tips om in alle rust thuis te werken

Tips voor het maken van een (thuis)werkplek

Wanneer u niet op kantoor werkt maar thuis of onderweg is het fijn om ook dan wat  privacy te hebben en een fijne akoestiek, zoals u wellicht op kantoor ook heeft. Onze klanten vragen ons vaak hoe zij zelf een (tijdelijke) werkplek kunnen maken om ongestoord te kunnen werken. Daarbij is vooral de wens om verstaanbaar te zijn aan de telefoon en om de werkplek wat meer af te schermen van de rest van een ruimte, bijvoorbeeld aan de keukentafel. 

Met het bureaupaneel aan de keukentafel werken

Het mobiele bureaupaneel

Met ons mobiele bureaupaneel kunt u een werkplek creëren op praktisch iedere locatie, of dit nu thuis, onderweg of op kantoor is. De drie paneeltjes zijn eenvoudig in elkaar te steken en op uw bureau of tafel te plaatsen. Met dit paneel hoeft u niet een hele ruimte akoestisch te behandelen maar bent u verstaanbaar aan de telefoon, verminderd u zonlicht op uw scherm en kunt u zich afzonderen zonder onzichtbaar te worden.  Heeft u wat meer ruimte nodig of werkt uw partner ook thuis, dan kunt u met meerdere bureaupanelen de werkplek eenvoudig groter maken. Na het werk kunt het paneel uit elkaar halen en opbergen of meenemen naar een andere locatie.

Enkele toepassingen voor dit bureaupaneel
Naast het gebruik als bureaupaneel kunt dit product ook gebruiken als de kinderen plekje willen om huiswerk te maken of willen gamen. Het paneel kan ook worden gebruikt in een geluidsstudio voor het verbeteren van de akoestiek of achter de microfoon te zetten tijdens het opnemen van spraak of vocals. 

Oplossing voor op kantoor
Eerder in deze tekst gingen wij ervan uit dat de akoestiek bij u op het werk goed zou zijn, maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet het geval te zijn. Want ook voor oplossingen op kantoor, of iedere andere werkplek, kunt u bij ons terecht!

Op onze tips- en projectenpagina vindt u de categorie ‘Kantoor’ waar u diverse oplossingen vindt voor diverse geluidsproblemen. Vindt u daar niet wat u zoekt, neemt u dan vooral contact met ons op!

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp? Neemt u dan gerust contact met ons op!