We verwelkomen u graag zaterdagmiddag 12 oktober vanaf 12:00 uur in de winkel van Sowell aan de Burgstraat in Gorinchem.

Informatiemiddag: Akoestiek ontmoet Hifi

Bij het aanschaffen van een nieuwe Hifi set denkt u misschien niet direct aan de akoestiek van uw woonkamer of luisterruimte. De meeste van ons focussen zich vooral op het aanbod Hifi componenten en niet zo zeer op producten om de algehele weergave van muziek te verbeteren. Toch gaat uw Hifi set pas écht tot zijn recht komen als de juiste componenten samenkomen. Deze componenten kunnen bestaan uit versterkers of luidsprekers, maar het zit hem vaak ook in de details. Denkt u bijvoorbeeld eens aan meer verfijnde audio- of luidsprekerkabels of spikes voor onder de luidsprekers, maar ook aan producten voor het verbeteren van de akoestiek. U staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar de kans is groot dat ook uw Hifi set nóg beter zou kunnen presteren door wat aandacht te schenken aan dit soort details.


Om onze klanten hierover te informeren hebben Akoestiekwinkel.nl en Sowell Hifi Studio besloten om een informatieve, informele, inloopmiddag te organiseren. Tijdens deze middag kunt u, onder het genot van een kopje koffie, alle vragen stellen die u heeft over Hifi en akoestiek. Dus heeft u vragen over het upgraden of uitbreiden van uw Hifi set of vragen over het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte? Dan bent u zaterdagmiddag 12 oktober vanaf 12:00 uur van harte welkom in de winkel van Sowell aan de Burgstraat in de gezellige binnenstad van Gorinchem. Er staat een mooi assortiment aan Hifi en akoestische producten voor u klaar!

Wat kunt u verwachten van deze middag?

Sowell Hifi

Winkel Sowell Hifi StudioSinds 1978 is Sowell dé Hifi specialist voor de regio Gorinchem. Tijdens deze inloopmiddag hebben zij een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Een fantastisch complete Hifi set bestaande uit een bijzondere NAIM versterker/streamer/cd-speler en een set prachtige luidsprekers van het Britse merk Neat Acoustics. Dit zijn luidsprekers met een groots geluid en een bescheiden formaat, waardoor ze uitstekend passen in een woonkamer. Een set hoogwaardige luidsprekerskabels van Chord maakt deze aanbieding compleet. Staat u op het punt om een Hifi set aan te schaffen of wilt u een uitbreiding voor uw bestaande Hifi set? Kom dan zeker even luisteren! En weet u nog niet wat een ‘Streamer’ is of doet? Wij leggen het die middag allemaal uit.

Akoestiekwinkel.nl

 

Winkel AkoestiekwinkelSinds 2004 vindt u op Akoestiekwinkel.nl, de webshop van Merford, akoestische oplossingen en producten in de breedste zin van het woord. Op deze inloopmiddag gaan wij alle vragen die u heeft over akoestiek beantwoorden. Ook de Akoestiekwinkel heeft een aantrekkelijke actie. U krijgt van ons namelijk een kortingskaart van 10% mee naar huis. U kunt deze middag niet direct akoestische producten kopen, maar bij een aankoop op Akoestiekwinkel.nl kunt u een korting van 10% verwachten!

Datum en tijdstip

Zaterdag 12 oktober van 12:00 tot 17:00 uur. Sowell is vanaf 10:00 uur geopend.

Adres

Sowell Hifi Studio
Burgstraat 45 
Gorinchem


Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Akoestiekwinkel & Sowell Hifi

Logo Akoestiekwinkel         Logo Studio Hifi