Terug naar overzicht
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Silent Socks | Aanbieding

Akoestische Stoelpootsokken

Silent Socks | Aanbieding

Akoestische Stoelpootsokken

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Wilt u korte metten maken met het storende geluid van schrapende stoelpoten? Kies dan voor onze stijlvolle stoelpootsokken van Silent Socks! Ze voorkomen krassen op uw vloer en zijn daardoor een prima alternatief voor de standaard viltjes. Onze stoelpootsokjes zijn geschikt voor ronde stoelpoten met een doorsnede van 16 tot 38 mm.

Lees meer
Naam Art.nr. Prijs incl. btw Voorraad Aantal
Silent Socks | 16-22 mm Donkerrood K0741
€ 5,18 € 7,44
(p. st.)
31 st.
Silent Socks | 20-27 mm Donkergrijs K0734
€ 4,92 € 7,44
(p. st.)
126 st.
Silent Socks | 16-22 mm Lichtgrijs K0288
€ 4,71 € 7,10
(p. st.)
75 st.
Silent Socks | 16-22 mm Donkergrijs K0739
€ 3,56 € 7,10
(p. st.)
111 st.
Silent Socks HD | 16-22 mm Antraciet K1140
€ 4,90 € 8,17
(p. st.)
682 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Stoelen met ronde poten met een maximale doorsnede van 38 mm.

Niet geschikt voor:
Vierkante stoelpoten en stoelpoten met een grotere doorsnede dan 38 mm.

Staffel korting

Ervaar Silent Socks
Silent Socks werden initieel ontworpen om het schrapende geluid van stoelpoten in scholen en kinderdagverblijven te dempen. Wenst u ook thuis of op kantoor korte metten te maken met dat vervelende geluid? Dan zijn onze sokjes voor stoelpoten wat u nodig hebt. Er zijn nog enkele bijkomende voordelen: geen hardnekkige vlekken meer op uw vloer en geen botsgeluiden wanneer tafels en stoelen met elkaar in aanraking komen. Doordat uw stoelen met onze stoelpootsokken vlotjes glijden, hoeft u bovendien nooit meer zwaar aan de stoel te tillen. Uw oren én uw rug zullen u dankbaar zijn.

Uitvoerig getest (en goedgekeurd)
Silent Socks zijn uitvoerig getest. Zo weten we dat er een geluiddempend effect gemeten is van 18 dB(A) ten opzichte van oorspronkelijke plastic stoelpootbeschermingen. Dat is dus meer dan een dubbele halvering van het geluidsniveau!

Eenvoudig te bevestigen
U monteert onze stoelpootsokken eenvoudig op stoelen met stalen buispoten. Gereedschap is niet nodig. Laat eventuele dopjes of viltjes op de stoelpoten zitten zodat de kale buizen niet in het rubber van de Silent Socks kunnen snijden.

Afmetingen en materialen
De stoelpootsokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, afhankelijk van de doorsnede van de stoelpoten. De Silent Socks zijn gemaakt van synthetische rubber (TPE) met daaromheen een sok van gevilt wol. De Heavy Duty variant is uitgevoerd met een sok van grover en strakker textiel en is daardoor geschikt voor gebruik op vloeren met een textuur.

Afstoffen en schoonmaken
Mochten de Silent Socks stoffig zijn, dan kan u ze eenvoudig stofzuigen. Zijn ze daarna nog steeds niet goed schoon, dan kunt u de stoelpootsokken uitwassen in een handwas op maximaal 30 graden. Leg de sokken op een goed geventileerde en warme plaats voordat u ze weer op de stoelpoten bevestigt.

Opgelet
Dankzij de Silent Socks zal uw stoel bijzonder gemakkelijk glijden. Kantel de stoel daarom niet zodat de achterpoten van de stoel niet kunnen wegglijden. Verder raden wij aan om de stoel zoveel mogelijk zonder belasting te verschuiven om de levensduur van de stoelpootsokken te verlengen. Gebruik op parket of laminaat vloeren of vloeren met textuur uitsluitend de Heavy Duty (HD) variant.

De prijzen zijn per stuk, minimale afname is 4 stuks per kleur, per type.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silent Socks | Aanbieding
Uw waardering