Terug naar overzicht

Silent Socks | Aanbieding

Akoestische Stoelpootsokken

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Het perfecte alternatief voor viltjes onder stoelen: Silent Socks. Stoelen glijden gemakkelijk over de voel en laten daardoor ook geen krassen achter. 

Lees meer
Naam Art.nr. Prijs incl. btw Voorraad Aantal
Silent Socks | 16-22 mm Donkerrood K0741
€ 5,18 € 7,44
(p. st.)
31 st.
Silent Socks | 20-27 mm Donkergrijs K0734
€ 4,92 € 7,44
(p. st.)
144 st.
Silent Socks | 16-22 mm Lichtgrijs K0288
€ 4,71 € 7,10
(p. st.)
50 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Heeft u last van schrapende stoelpoten? Waar Silent Socks van origine is ontworpen voor het geluid van stoelpoten op scholen en kinderdag verblijven, zijn deze ronde doppen ook inzetbaar in huis of op kantoor. Plakviltjes die al snel slijten zijn hierdoor ook direct verleden tijd. Door de Silent Socks glijden stoelen ook zeer gemakkelijk waardoor tillen ook niet meer hoeft. 

De sokken zijn gemakkelijk te bevestigen onder stoelen met buispoten. Gereedschap is niet nodig. Eventuele dopjes of viltjes die al onder een stoel geplakt zijn kunt u gewoon laten zitten. Zo kunnen de poten niet snijden in het rubber van de Silent Socks. 

Dit product is verkrijgbaar in twee verschillende maten. 

Let op

Wanneer de Silent Socks onder een stoel geplaatst zijn is het wenselijk dat u de stoel niet meer kantelt. Ook raden wij u aan om een stoel met zo min mogelijk belasting te verschuiven. Dit komt de levensduur van het product ten goede. 

 

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silent Socks | Aanbieding
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Silent Socks | Aanbieding - Aanvullende accessoires

Akoestische Stoelpootsokken