Kom langs in de Akoestiekwinkel!

UPDATE omtrent coronavirus (COVID-19)

Op dit moment kunt u onze fysieke winkel in Gorinchem alléén bezoeken op afspraak. Hiermee geven wij gehoor aan de adviezen van het RIVM en de overheid. Op deze manier willen wij het zo veilig mogelijk houden zowel u als klant als voor onze medewerkers. U kunt een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)183 643 885. Pakket(ten) kunt u wel zonder afspraak ophalen. 

Bezoek onze Akoestiekwinkel

In onze centraal gelegen winkel aan de A15 bij Gorinchem, kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen over onze oplossingen voor geluidsproblemen in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Indien u tijdens uw bezoek aan onze winkel direct producten wilt aanschaffen, dan kan dat mits deze voorradig zijn. U kunt in onze winkel uitsluitend met PIN of Bancontact betalen. Tevens kunt u bij onze winkel bestellingen, geplaatst via de webshop, afhalen op werkdagen van 08:30 uur tot 16:00 uur (vergeet niet uw bestelbevestiging en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen). Wilt u onze complete geluidsstudio’s komen bekijken en deze eventueel testen? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor met ons contact op en maak een afspraak zodat onze expert alle tijd voor u kan nemen. Lees hier de routebeschrijving naar de Akoestiekwinkel. 

Openingstijden 
De Akoestiekwinkel is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:00 uur, behalve op feestdagen. 's Middags bezoeken is uitsluitend mogelijk op afspraak (tenzij u heeft gekozen om uw, via de webshop geplaatste, bestelling af te afhalen. Dit is mogelijk op werkdagen van 08:30 uur tot 16:00 uur). 

Direct een afspraak maken