Eco-coustic Cotton

EcoCoustic Cotton is gemaakt van een gerecycled wol product dat bestaat voor 90% uit gerecycled textiel, voornamelijk van spijkerbroeken. EcoCoustic Cotton is geschikt voor thermische isolatie en als akoestische vulling in absorptiepanelen, Bass Traps en luidsprekers.

Absorptie toepassingen

EcoCoustic Cotton kan worden toegepast als vulling in absorptiepanelen- en schermen, voor het verbeteren van de akoestiek, afgewerkt achter een textiel. Een dubbele laag is de ideale vulling voor Bass Traps en panelen voor het absorberen van lage frequenties voor toepassingen in o.a.  geluidsstudio’s en Hi-fi luisterkamers.

Thermische toepassingen

EcoCoustic Cotton heeft naast hoge absorptiewaarden ook uitstekende thermische isolerende eigenschappen, de brandveiligheid maakt het een prima alternatief voor traditionele minerale wol producten.

Welk geluidsprobleem wil je aanpakken?

Lees meer over eco-coustic cotton

Mobiele airconditioning isoleren

11/07/2019| Categorieen: Tips, Woning| 4033

Stappenplan voor het isoleren van mobiele airconditioning.

Lees het artikel

Maak een geluidsabsorberende schutting

14/04/2017| Categorieen: Woning| 108543

Voor het verminderen van galm in de tuin of speelplaats

Lees het artikel

Referenties

Snelle levering

Het bestelde keam snel. Daarnaast is de site duidelijk welke isolatie nodig is voor welke plek in de auto.
14-09-2021 | Wilfred, Zwolle
Snelle en vriendelijke klantenservice

De klantenservice reageert snel! Helaas heb ik mijn bestelling moeten annuleren omdat hij niet binnen de nodige tijd geleverd kon worden. Contact met Akoestiekwinkel hierover is prettig verlopen. Afhandeling is goed opgepakt. Wel heb ik mails die vragen om een review van het product te geven gekregen. Tip, verstuur die niet als het product is teruggestuurd.
09-09-2021 | S, Groningen
Geen producten gevonden voor deze selectie.