Terug naar overzicht

STP Black Silver

Ontdreuningsplaat

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
86% of 100

STP Standartplast Black Silver is een zeer flexibele ontdreuningsplaat gemaakt van polymeer en butylrubber. Dankzij zijn hoge temperatuurbestendigheid tot 100 °C is dit product uitermate geschikt voor het isoleren van resonanties van de motorkap.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Inhoud van de verpakkingen

 • Door Pack (6,2 kg).
  20 matten van 375 x 265 x 1,8 mm = 2 m²
 • Bulk Pack (15,3 kg).
  12 matten van 750 x 500 x 1,8 mm = 4,5 m²

Wat het is en doet
STP Standartplast Black Silver zijn zeer flexibele ontdreuningsplaten gemaakt van polymeer en butylrubber. Deze samenstelling zorgt voor een zeer flexibel product dat eenvoudig te knippen of te snijden is. STP Standardplast producten zijn zelfklevend en voorzien van een zwarte aluminium toplaag. STP Black Silver ontdreuningsplaten verwijderen de gongklank uit licht plaatmateriaal zoals staal, aluminium en kunststof. De flexibiliteit van het materiaal zorgt voor een perfecte aansluiting op de ondergrond, ook als deze complexe vormen heeft. STP Black Silver is watervast en biedt een prima bescherming tegen corrosie en vocht op de carrosserie in voertuigen.

Waar toe te passen
STP Black Silver kan worden gebruikt voor het isoleren (ontdreunen) van licht plaatmateriaal zoals aluminium en staalvoertuigen.

 • Voertuigen
  Voor het ontdreunen van portieren gebruikt u het pakket 'Door Pack', voldoende voor vier portieren (afhankelijk van het voertuig). Ook voor het ontdreunen en isoleren van het dak, (zij)panelen en motorkap gebruikt u STP Black Silver.
 • Woning
  STP Black Silver wordt ook gebruikt voor het ontdreunen van een stalen spoelbak in de keuken en het ontdreunen van vensterbanken en rolluikkasten voor het verminderen van regen- en hagelgetik. Meer informatie vindt u op de tipspagina Rolluikkasten isoleren.
 • Studio & Hifi
  Ook voor het verminderen van resonanties in uw Hifi-component behuizing gebruikt u STP Black Silver. Zie productfoto's, ontdreunen van een CD-speler behuizing.

Wat zijn de eigenschappen

 • Gemakkelijk op maat te knippen of snijden.
 • Aan te brengen op ronde en complexe vormen.
 • Temperatuurbestendigheid: -45°C  tot  max.100 °C.
 • Zelfklevend.
 • Gewicht: 3 kg/m². 

Montagetips
Minimum verwerktemperatuur 16 graden. Maak voor complexe vormen ruime mallen en knip of snijd de platen op maat met een hobbymes of schaar. De STP Standaardplast producten zijn voorzien van een handige stippellijn. Met de Aandrukroller vergemakkelijkt u de klus nog meer! Op ons Youtube kanaal vindt u instructiefilmpjes over het isoleren van voertuigen.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:STP Black Silver
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
STP Black Silver

Ontdreuningsplaat

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!