Terug naar overzicht

Regupol Sound 12 | Trillingisolatie

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Aanbieding met beperkte voorraad!
Regupol Sound 12 is een hoogwaardig trillingsisolerend product voor professionele toepassingen. Regupol is gemaakt van PU gebonden elastomeren met een genopte onderzijde. Dat maakt het product uitermate geschikt voor het creëren van zwevende studiovloeren, beton- en dekvloeren.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1202 1200 x 1000 x 17 Beige
€ 101,94
(p. st.)
15 st.
0
(excl. btw: 0)

Wat het is en doet
Regupol Sound 12 is gemaakt van PU gebonden elastomeren en heeft hier door een blijvende elastische eigenschap. Deze Regupol variant wordt toegepast voor het aanbrengen van zwevende beton- en dekvloeren op bestaande constructievloeren en voorkomt zo dat een geluidsbron lucht- contactgeluid door kan geven aan de onderliggende vloer. Door de ontkoppelende werking wordt contactgeluid tegengegaan. Regupol Sound 12 heeft, t.o.v. andere trillingsisolerend producten, een hoog maximale belastbaar vermogen van 3000 kg/m².

Waar toe te passen?
Regupol Sound 12 is ontwikkeld voor het creëren van een zwevende beton- en dekvloer in bijvoorbeeld een bouwkundige geluidsstudio of het ontkoppeld opstellen van zwaluwstaartpanelen gietvloer. Het unieke aan dit product is de onderzijde van de mat, deze is voorzien van een noppenstructuur zodat er kleine, verende, contactpunten ontstaan die optimaal trillingen kunnen isoleren.

Montagetips Regupol Sound 12
Zorg voor een vlakke ondergrond en maak deze stof- en vochtvrij. Leg de platen Regupol stevig tegen de wanden, aansluitend tegen elkaar aan. Snij vervolgens stroken Regupol Sound 12 op maat met een breedte van tenminste 80 mm (of net zo breed als de vloer die op het product geplaatst wordt). Monteer de stroken met een aantal dotjes Sikaflex kit, zoals plinten worden aangebracht. Plak vervolgens de kopse kant van de stroken en alle naden tussen de Regupol platen af met Isotape Alu. Er mag geen vocht in het materiaal dringen. Nu kan de dekvloer van 80 mm worden gestort. Gaat u deze vloer wapenen let er dan op dat er geen beschadigingen aan de folie of tape worden aangebracht.

Een alternatief voor het storten van een dekvloer is gipsvezelplaten toepassen. Breng tenminste 4 lagen gipsvezelplaat met een dikte van 12 mm kruislings aan. Agglomer Strips worden gebruikt om er voor te zorgen dat de vezelplaat de wanden niet kunnen raken en de vloer zwevend is én blijft.

Wat zijn de eigenschappen?

 • Contactgeluidsisolatie: L33 dB(a) (getest i.c.m. 80mm beton- dekvloer). 
 • Ouderdom en vervorming resistent.
 • Ongevoelig voor schimmels, insecten, bacteriën en rotten.
 • Temperatuurbestendigheid: -20 tot +80 graden Celsius.
 • Afmetingen: 1200 x 1000 x 17 mm.
 • Maximaal belastbaar tot 3000 kg/m².

Grotere bestelhoeveelheden nodig?
Heeft u een project waar meer dan onze huidige (aanbieding)voorraad voor nodig is? Neemt u dan contact met ons op. De minimale afname van Regupol Sound 12 is normaliter 60 m² (50 stuks).

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Regupol Sound 12 | Trillingisolatie
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Regupol Sound 12 | Trillingisolatie