Terug naar overzicht

Keramisch mes

Bewerken wol- en schuimmaterialen

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Dit keramisch mes is geschikt voor het bewerken van wol- en schuimmaterialen zoals Akotherm, Agglomer, Flamex en Merfocell. Dit mes is ideaal voor kleine aanpassingen aan deze producten.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1183 200 x 40 x 2 Wit
€ 49,83
(p. st.)
13 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Een keramisch mes voor het op maat snijden van onze producten zoals Akotherm en Flamex.

Waar toe te passen
Het keramisch mes is ideaal om kleine aanpassingen te doen aan diverse akoestische materialen. Bijvoorbeeld om producten iets in te korten of hoekjes uit te snijden om het product zo passend te maken voor uw situatie. Geschikt voor steen-, glas- en polyesterwol en diverse schuimsoorten.

Wat zijn de eigenschappen
Door de fijne handgreep is het mes eenvoudig te hanteren. Keramische messen zijn duurzaam en vlijmscherp. Het mes is voorzien van een lemmet bescherming. Enkele eigenschappen:

• Afmeting snijvlak: 150 mm
• Lemmet beschermer
• Duurzaam
• Merk: Zassenhaus

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Keramisch mes
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Keramisch mes - Aanvullende accessoires

Bewerken wol- en schuimmaterialen